Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför Touring Scooters

Skotern är idag fortfarande ett insteg, motordrivna tvåhjulingar med en låg plattform för dina fötter, men design och prestanda har förändrats dramatiskt ens under det senaste decenniet. Scooter popularitet började på allvar med Piaggio Vespa, först patenterades 1946. Även snygg i design för sin tid, verkar det 98cc scooter nu tama när det kommer till prestanda jämfört med dagens mer kraftfulla skotrar. Förutom prestanda, köpare vill också jämföra lagringsutrymme och komfort. Prestanda

Att besluta om hur kraftfull en skoter för att köpa, tänk på hur du planerar att använda din skoter. För pendling över staden eller några miles längs landsvägar, kan du hålla sig till de lägre storlekarna cylindervolym, 50-250cc till exempel. Men om du måste resa på en motorväg eller en passagerare, kommer du vill överväga den nyare, mer kraftfull skotrar med motorer så stor som 650cc. Även 278cc Vespa i dag kan nå hastigheter på nästan 80mph.
Comfort

Fjädring och platser i skotrar traditionellt har utformats för kortare resor där skotern var ursprungligen tänkt. Detta är viktigt att tänka på när man köper en begagnad, äldre modell scooter. Men med ägarna använder skotrar för längre sträckor, har sittkomfort och fjädring förbättrats kraftigt. Leta efter sätet beskrivningar som innehåller fraser som "skum kudde padding" eller "no-slip vinyl." Du kan också använda en eftermarknad gel pad. Var noga med din scooter har några vindskydd i form av en vindruta eller "spackling," särskilt för hastigheter över 30mph.
Förvaring

att använda din scooter för resor till mataffären eller andra utflykter shoppa, leta efter en skoter som erbjuder massor av inbyggd förvaring. Många har förvaringsfack inbyggda i området framför sitsen. Du kan köpa tillägg och flyttbara lagringsmedia, som hårddiskar stammar som sitter på sätet bakom föraren och mjuka påsar lagring som fäster under sitsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79748.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.