Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Buick Lucerne Vs. Chevrolet Impala

Jämföra bilar kan vara en aktiv uppgift. Även när bilarna är likartade och gjord av samma tillverkare, det finns många olika alternativ att överväga. Den 2009 Chevy Impala och Buick Lucerne har många likheter och några skillnader. Pris

Chevrolet Impala är det billigare basmodellen med priser som börjar på $ 23,790. Buick Lucerne kostar lite mer för basmodellen på $ 29,265. Tillverkarens rekommenderade cirkapriser för Impala toppar ut på $ 34.449, medan Lucerne toppar ut på $ 51.801. Priset du betalar varierar dock, beroende på var du bor, återförsäljare incitament och rabatter.
Gas Mätarställning

Impala genomsnitt 17 till 19 miles per gallon i staden, medan Lucerne genomsnitt 15-17 mpg i staden. På motorvägen, Chevy genomsnitt 27-29 mpg till Buicks 22 till den 26 mpg.
Safety

Både Chevy och Buick tjänade fem -Standard för frontalkrockar från National Highway Traffic Safety Administration. Den Impala tjänade också ett femstjärnigt betyg för säten sida fram kraschar till Buick fyra stjärnor.
Motor och transmission

motoralternativ är samma för både Impala och Luzern är densamma: en 211-hästkrafter 3,5-liters V-6 (flexibel, E85), ett 211-hästkrafter 3,5-liters V-6 (vanlig gas) och en 233-hästkrafter 3,9-liters V-6 ( flexibel, E85). Endast en överföring alternativet är tillgängligt för både bilar, en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Addera Extra

Buick har en bakre parkeringshjälp funktion som låter en varning till stöd förare i fickparkering eller säkerhetskopiera.
Garanti

Båda fordonen har General Motors 100.000 mil /femårig Powertrain begränsad garanti. Fordonen omfattas även av ett vägassistans program och en artighet fordon program under samma tid /körsträcka period.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79859.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.