Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Typer av ekonomi bilar

Ekonomi bilar har bränslesnåla motorer för ekonomisk gas körsträcka. De har oftast amerikanska Naturvårdsverket EPA mpg uppskattningar och betyg körsträcka genomgår efter EPA tester bränsleekonomi. Mindre och mindre rymliga än lyxbilar, de har en marknad som omfattar biluthyrningsföretag och bränsle-budget-medvetna individuella konsumenter. Även ekonomi bilar är billiga och låg-underhåll, de brukar inte proffer inte många trim alternativ. Ekonomi tvåsitsiga Bilar Till Salu

ekonomi bilar med två säten inkluderar sedaner såsom konvertibler och kupéer. Ekonomi bilar inkluderar minicompact, subcompact, kompakt eller medelstora bilar med passagerar-och fraktvolymerna under 85, 85-99, 100-109, och 110-119 kubikfot respektive.

Trecylindrig motor, automatisk växellåda Smart Fortwo kupéer och cabrioleter har den bästa genomsnittliga gas körsträcka, 36 mpg, i denna klass.

Mini Cooper är den bästa ekonomin minicompact bil. Den väljer Flytta automatisk 6-växlad version med en 1,6-liters 4-cylindrig motor har en hög gas körsträcka på 29 till 37MPG. Den manuella 6-växlade versionen, även med en 1,6-liters 4-cylindrig motor har en hög gas körsträcka på 28 till 36MPG.

Mitt sub kompakt 2-sitsiga av 2011, är bränsleeffektivitet ledare automatisk 6 -redskap, 1,6-liters 4 cylindrig självgående motor Ford Fiesta SFE. Detta 2-sits Ford har en EPA betygsatt City-motorvägen körsträcka på 29 till 40MPG. Den manuella 5-växlade Toyota Yaris, en annan subcompact 2-sits, kommer på andra med en imponerande bränsleekonomi 29 till 36MPG.

Både Honda Civic Hybrid och Insight har samma högsta EPA intygas kompakt bil bränsle ekonomi 40-43 MPG staden-motorvägen körsträcka för sina 1,3-liters 4-cylindriga utrustad motor modeller. Den andra bästa ekonomi kompakta bilar är Golf och Jetta båda besitter en stad-motorvägen körsträcka på 30 till 42 MPG.
Ekonomi minibilar

lätta små ekonomiska bilar sådana som Chevrolet Metro, Hyundai Accent och Daewoo Lanos har rymd-ransonerade interiörer och bränslesnåla motorer som ger staden-highway gas körsträcka på 29-41 mpg. De kommer med en fyrcylindrig motor, automatlåda, en passagerarkapacitet för två vuxna plus två barn och i bagageutrymmet kapacitet att lagra två påsar, en liten och en stor.
Ekonomi medelstora bilar

medelstora bilar passar två vuxna, tre barn, två stora och två små påsar. Toyota Prius, en hybrid midsize automatisk drivs av en fyrcylindrig 1,8-litersmotor. Den här bilen har har den högsta staden-highway bränsleeffektivitet bland medelstora bilar, och bland alla bilar. Dess gas körsträcka är 51-48 mpg. Den regelbundna-grade bensin-drivna Hyundai Elantra Blue edition, med en manuell växellåda, och med 2-liters, fyrcylindriga motorer med en stad-motorvägen körsträcka på 26 to 35 mpg, är den näst bästa mid-size ekonomi bil.
stor ekonomi Bilar Till Salu

Stora ekonomi bilar kan passa två vuxna, tre barn, tre små påsar och två stora väskor. Den fyrcylindriga 2,4-liters-motor, automatisk Hyundai Sonata har den högsta staden-highway gas körsträcka EPA rating, kl 22 till 32 och mpg, i denna klass. Hyundai Accord, med en fyrcylindrig, 2.4-liters motor och manuell växellåda, har en EPA vittnade stad-motorvägen körsträcka på 22-31 mpg.
Ekonomi stationsvagnar

Ekonomi små och medelstora stationsvagnar har passagerare och volymer gods enligt 130 och 130 till 159 kubikfot, respektive.

Audi A3 är en av de mest bränslesnåla små kombibilar. Det är en 2-liters, fyrcylindrig motor-drivna, automatisk-växellåda-aktiverade dieselfordon. Det ger 30 till 42 miles till gallon.

Volkswagen Jetta Sports Wagon har också en stad-motorvägen körsträcka på 30 till 42 mpg.

Fordon som har den högsta staden-highway gas körsträcka i sin klass är Kia Rondo. Denna medelstora kombi ger 20 till 27 mpg. Det är en automatisk fyra-växel med en fyrcylindrig powered motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79749.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.