Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

1989 Corolla Specifikationer

Toyota Corolla tillverkas av japanska biltillverkaren, Toyota Motor Corporation. Den 1989 Corolla är en kompakt bil, finns som både sedan och stationen modeller vagn. Har precis fått en ny utformning för föregående års modell, gjorde de 1989 modellerna genomgår inte mycket förändring. Den '89 Corolla finns i många klippningar och stilar kropp. Modell och produktion

Även om inte mycket förändrats för 1989 års modell, presenterade Toyota en All-Trac sedan, som varade bara ett år. Den Corolla inte längre var tillgänglig som en halvkombi. Den sjätte generationen Toyota Corolla är mer konservativt utformade och mindre kantighet än tidigare modeller. Bekvämligheter som luftkonditionering, dubbla speglar, servostyrning och en stereo är valfria.
Utföranden

1989 Toyota Corolla sedaner finns i basen DLX och LE trim. Corolla vagnar erbjuds i DLX och SR5 trim. Båda sedaner och vagnar är fyrdörrars bilar. Kupéer finns i SR5 och GT-S trim och som två-dörrars modeller.
Motor

Alla 1989 Toyota Corolla motorer är utrustade med dubbla överliggande kamaxlar och har 16 ventiler, eller fyra per cylinder. Medan de flesta modellerna har en 1,6-liters, I-4-motor med 90 hk, den All-Trac vagn utrustad med en 1,6-liters, I-4, bränsleinsprutning motor på 101 hk. GT-S Coupe har en 1,6-liters, I-4-motor med 115 hk. Addera Mått

Alla 1989 Toyota Corolla modeller är 65.2 inches bred. Den SR5 och GT-S kupéer är 172,2 inches lång, medan de fyra-dörrars sedaner och vagnar är 170,3 inches lång. Den DLX och LE modellerna är 52,4 inches hög. Den DLX All-Trac är 53 inches hög, medan SR5 och GT-S kupéer är något kortare på 49,6 inches i höjd. Samtliga modeller har också en 95,7-tums hjulbas.
Övriga specifikationer

1989 Toyota Corolla är utrustad med en femväxlad manuell överväxel. De fyra-växlad automatisk överväxel växellåda är frivillig för DLX All-Trac och SR5 modeller. En tre-växlad automatlåda är tillval på DLX, medan en tre-växlad automatisk överväxel växellåda är frivillig för LE-modellen. Genomsnittlig bränsleekonomi är 23 till 30 mpg i staden och 28 till 35 mpg på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80240.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.