Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur jämför jag 1991 Mercedes Benz 300 och 350 modeller?

Den 1991 Mercedes 350 Sedan kom endast två nivåer, SD eller SDL. Den 300-klassen har olika alternativ, däribland att sedan, herrgårdsvagn, coupe eller cabriolet. Dessutom kom 300-serien med en motor medan 350 erbjuds två olika motorer och en AWD (fyrhjulsdrift) alternativet. Båda klasserna anses lyxiga medelstora sedaner. Var noga med att jämföra de 350 sedan alternativet mot 300 bak-wheel-drive alternativet, eftersom AWD alternativet, cabriolet, coupe och vagn har uppenbara skillnader. Instruktioner
1

Gå till Edmunds webbplats för att börja din specifikation jämförelser. Välj "Used Cars" från startsidan och ange rätt år, märke och modell. Välj 350-serien nivå du vill jämföra
2

Välj den nivå av 300 klassen som du vill jämföra med 350-serien -. Tre olika motoralternativ finns tillgängliga. De mest liknande nivåer är det 350SE och 300SL grund av liknande storlek motor. Båda är också bakhjulsdrift.
3

växla fram och tillbaka mellan 350-klass sedaner under dina jämförelser. Klicka på "Specifikationer" på menyn till vänster för att se vilken modell som helst dimensioner. Jämför yttre och inre dimensioner för båda fordonen för att avgöra vilken har mer utrymme eller som väger mer.
4

Jämför hästkrafter och vridmoment för båda klasserna. Man har mer vridmoment än den andra men mindre hästkrafter - det kan vara värt att köra båda fordonen att jämföra accelerationen
5

Rulla till botten av sidan för att jämföra bränsleekonomi.. Den 350-klassen är en turbodiesel, så bättre gas körsträcka är inte ovanligt. Inte ens den fyrcylindriga 300-klassen kan uppnå samma gas körsträcka som turbodiesel 350-klassen.
6

Klicka "Tillgängliga funktioner" från den vänstra menyn för att jämföra standardutförande och tillval. Jämför motorer, transmissioner, lyx och standard säkerhetsfunktioner.
7

Klicka på "andrahandsvärdet" för att visa återförsäljare detaljhandel, handel-och privat-försäljning värden för att se vilken klass behåller sitt värde bättre.

8

provköra båda fordonen, om möjligt. Även om du har möjlighet att jämföra specifikationer på nätet, hjälper en provkörning för att slutföra dina jämförelser så att du kan bättre bedöma varje fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79943.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.