Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

'92 Honda Accord specifikation

I 1992 års Accord var flaggskeppet bil för Honda. Den biltillverkare erbjöd Accord i åtta stilar som inkluderade två-och fyrdörrars konfigurationer och tre karossutformning inklusive coupe, sedan och kombi. Varje kropp stil ingår flera versioner betecknas som DX, LX och EX, vilket återspeglas tillgängliga alternativen. Den ursprungliga föreslagna priset för 1992 års Accord varierade från $ 13.300 för coupe DX till $ 20.175 för Kombi EX. Coupe

1992 Accord Coupe är en två-dörrars modellen erbjuds i tre varianter med sina egna uppsättningar av funktioner och alternativ. DX och LX modellerna "2,2-liters, 16-valve motor producerar 125 hästkrafter, jämfört med EX 140 hästkrafter. Alla tre versionerna har en vanlig femväxlad manuell växellåda med överväxel och erbjuda en frivillig fyrväxlad automatlåda. DX och LX versioner erbjuder en främre krängningshämmare. EX versionen innehåller både främre och bakre krängningshämmare. Alla tre versionerna har standard servostyrning och en chaufför-sidokrockkudde, men endast EX versionen ger låsningsfria bromsar.
Sedan

sedanmodell versionen av 1992 Accord finns i tre versioner som använder en 2,2-liters, 16 ventiler. DX och LX-motorer har en maximal effekt på 125 hästkrafter medan EX har 140 hästkrafter. Den sedan använder också en fem-växlad manuell växellåda med överväxel och erbjuder en valfri fyra-växlad automatlåda med överväxel. EX versionen använder främre och bakre skivbromsar och inkluderar låsningsfria bromsar medan LX och DX-versioner endast har skivbromsar fram. EX-modellen har också en makt soltak och farthållare.
Station Wagon

Accord kombi var den dyraste modellen som gjordes 1992. Det erbjöds i LX och EX-modeller, som använder en 2,2-liters, 16-valve motor som producerar 125 och 140 hästkrafter, respektive. Båda modellerna använder standard femväxlad manuell eller tillval fyra-växlad automatlåda. Samtliga modeller är utrustade med främre och bakre krängningshämmare, servostyrning och farthållare. Dock ger EX modellen låsningsfria bromsar, en makt soltak och fjärr nyckel-mindre inträde medan LX inte.
Gemensamma drag

Alla åtta modeller av 1992 Accord aktien har en bränsletank med en 17-liters kapacitet och en 107-tums hjulbas. Alla modeller erbjuder skålade säten i fronten, monterat ett komplett konsol på golvet och en mekanisk bränsle-dörröppnare. Alla modeller hade framhjulsdrift och inkluderade en drivrutin-sidokrockkudde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80128.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.