Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Problem med stora hybridlastbilar

Hybrid lastbilar, enligt US Department of Energy, erbjuder cirka 38 procent bränsle besparing i staden och 20 procent i motorvägen. Ett bra val för att minska luftföroreningar, eftersom de släpper ut låga halter av koldioxid jämfört med konventionella bilar, är hybridtekniken fortfarande under utveckling. Med hybridbilar minskar behovet av olja och tar platsen för fossileldade lastbilar på motorvägar och småvägar i Amerika, användare av de stora hybridfordon har noterat att den miljövänliga fordon kommer med några problem. Otillfredsställande bränslebesparingar

Enligt CNNMoney.com, även om hybridfordon spara pengar på gas, ägare av stora hybridfordon finner att deras bränslebesparingar uppvägs av den högre kostnaden för förvärvet. CNN.com säger att det kan ta många år innan man skulle få tillbaka skillnaden i kostnad belopp hon skulle spara in gas. Dessutom depreciates värdet av stora hybridlastbilar snabbt. Att köpa en hybrid lastbil av ekonomiska skäl rekommenderas inte av experter på Consumer Reports.
Engine Shut Down

Även hybridbilar är definitivt den våg av framtiden, de fortfarande lider av olika tekniska problem. Enligt Hybridcars.com, under vissa omständigheter, många hybridbilar har frågor om sina motorer stängs automatiskt och plötsligt på obekväma tider.
Kostsamma reparationer

När hybrider upplever problem med dem fast är dyrare än konventionella fossila bränslen bilar. Med komplexa teknik som innefattar två motorer och anslutna system, ett tungt batteri och en förnyelse system för att bromsa, måste specialutbildade mekaniker utföra reparationerna, och det kommer vid en premie. Dessutom gör en hybrid ägare inte bara spendera mer pengar på reparationer, men också mer tid, eftersom reparationer ofta tar längre tid på hybridmodeller.
Highway energiförluster

Energi återställs genom hybridbilar vid inbromsning. Körning på motorvägar skulle innebära mindre bromsning och mindre energi regenerering. Därför gasmotor gör allt arbete vid cruising längs motorvägen. Först när föraren steg på bromsarna är energi för att ladda batterierna. Eftersom de flesta stora lastbilar är konstruerade för att transportera saker över långa sträckor kör mestadels på en motorväg och inte i staden, har bilen lite till ingen möjlighet att regenerera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80251.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.