Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

VW R32 Specifikationer

Den Volkswagon R32 är en manuell växellåda modell av VW Golf Turbo R-serien som släpptes 2005 i Europa, men det var inte tillgänglig för amerikanska köpare förrän 2007. Den tysk-konstruerad sportbil har fyrhjulsdrift och en toppfart på 155 miles per timme. Medan de flesta amerikaner inte kommer att få uppleva R32 toppfart, har kompakta auto mycket att erbjuda en trendig och stilmedvetna förare. Motorn och Performance

VW R32 är den mest kraftfulla Golf hittills. Den är utrustad med en 250-hästkrafter, 3,2-liters V6-motor. R32 går från noll till 60 på 6,4 sekunder. Det dubbla avgassystem, är dock vad förhöjer denna synes standard motor. Med sin speciella iscensatt avgassystemet, är motorn tystare och bilen körs smidigare.
Funktioner

all-wheel eller fyrhjulsdrift Systemet kallas 4MOTION, och det lovar överlägsen väghållning. R32 platser bekvämt fyra vuxna och finns med möjlighet till en sex-växlad växellåda eller en dubbel koppling växellåda. Bilen har även låsningsfria bromsar (ABS), automatisk luftkonditionering, en jordfelsbrytare ljudanläggning med tio högtalare och sex krockkuddar.
The Exterior

R32 har 18-tums aluminiumfälgar och rostfria slutrör stål. Bilen väger strax över 3500 pounds, men vikten fördelas jämnt för att hålla däcken på vägen. R32 har en elegant och sköldformat, aluminium kylargrill och en målad bakspoiler. Det är en kombi, så det finns inte mycket lastutrymme, men det är en sportbil, inte en minibuss. Dessutom, kan de bakre sätena lätt fällas för att öka lastutrymmet betydligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80104.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.