Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur berätta om en Georgia License Plate är Valid

Om du precis har köpt en bil, eller om du planerar att köpa en bil som har en Georgia registreringsskylt, kontrollera dess giltighet är en bra idé. Det kan lätt glida ditt sinne att hålla registreringsskyltar aktuell. Det är olagligt att köra med ogiltiga registreringsskyltar, så bestämma giltigheten av dina registreringsskyltar är mycket viktigt. Instruktioner
1

Kontakta MVD, och begära deras bistånd. Naturligtvis kan detta ta lite tid eftersom det är förmodligen en av de mest trafikerade kontor, så räkna med en fördröjning om du är där personligen eller på telefon. MVD har den mest uppdaterade informationen så det kommer att vara till din fördel att ha tålamod.
2

Kontrollera registreringsskyltar. De bör ha en dekal placerad på det nedre vänstra hörnet med ett datum på det. Datumet ska indikera en månad. På den motsatta änden av plattan, bör det finnas en annan klistermärke med fyra siffror på det. Detta representerar ett år. Om datumet har passerat, då plattan är ogiltig och har löpt ut.
3

Granska registreringskort av fordonet. Det bör vara relativt ny eftersom detta ersätts varje år efter att ha betalat motsvarande skatter och licenser. Titta på datumet för att se om det finns tidigare.
4

Bekräfta att licensnummer på registreringspapper är samma som den på registreringsskylten. De borde passa perfekt. Om tidningarna verkar brytas, då du kan ha att göra med en ogiltig licens och registrering. Om allt ser ut, kan du vila fridfullt veta att du använder en licensierad fordon, men om inte, agera därefter för att uppdatera dina registreringsskyltar. Körning med utgångna registreringsskyltar är olagligt och kan resultera i att du får en trafik böter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79572.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.