Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man gör en avdelning Sök på en äldre bil i Pennsylvania

Det amerikanska justitiedepartementet har flera godkända leverantörer för att köra fordon historia . Dessa fordon historier kostar ett par dollar , och de gör är en titel sökning på begagnade bilar i någon stat . Använda en av dessa rekommenderade leverantörer är att föredra eftersom deras rapporter överensstämmer med federala krav . Justitiedepartementet är en bra resurs för att förstå vad som är på de rapporter fordon historia , liksom. Saker du behöver
VIN ( Vehicle ID-nummer ) katalog Kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Gå online till National Motor Vehicle Titel Information webbplats ( se Resurser nedan ) för att se de godkända leverantörer och lära sig mer om rapporterna , om det behövs .
2

Kontrollera varje leverantörsalternativen genom att klicka på var och en av sina länkar och titta runt sina webbplatser . Var och en är prissatt annorlunda , och du kan även se exempel på rapporter för att se till att de kommer att uppfylla dina behov .
3

Välj en leverantör och gör din beställning med dem genom att ange VIN ( Vehicle Identification Number ) på begäran på webbplatsen . Du kommer att få betala med ett kreditkort för att komplettera begäran .
4

Skriv din rapport om du vill ha en kopia för att behålla . Rapporten kommer antingen att visas på hemsidan , eller det kan vara mailade till dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79545.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.