Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man gör en sökning Car titel i Kansas

Söka en bil titel i Kansas skyddar dig från okända defekter fordonet kan ha genom att tillhandahålla information om olyckor eller översvämning och tidigare ägare av bilen. Dessutom söker titeln kan du vara säker på att körsträckan representeras korrekt av säljaren. Om du förlorar din titel efter att ha sökt det genom länet kassör, ​​kan du söka efter titeln från staten. Dock måste du vara ägare till bilen. Titlarna och registreringar Bureau of Kansas är i Topeka. Du kan besöka kontoret och plocka upp titeln för att undvika att det försvinner igen. Saker du behöver
Fordonsinformation
Titel ansökan
Visa fler instruktioner köp online
1

Leta märke, modell, körsträcka och fordonets för fordon som är registrerat i Kansas. Denna information används för att göra en sökning bil titel.
2

Besök en sajt på nätet som ger rapporter fordon historia, såsom Carfax, National Motor Vehicle Titel Information System eller Autocheck (se Resurser.) Ange begärda informationen och kontrollera Kansas bil titel.
3

Granska informationen. Skriv ut rapporten visar eventuella olyckor och tidigare information.
Handen som
4

Skaffa information om bilen som kräver en titel sökning. Den information som krävs är märke, modell, chassinummer och mätarställning.
5

Komplett formulär TR-720B (ansökan om att förnya titel). Blanketten finns på ditt län kassör motorfordon kontor i någon Kansas city. Lämna den information, och berätta jurist på kassör kontor du vill hand-carry programmet.
6

Ring avdelningarna och registerstyrelsen Bureau i Kansas på 785-296-3621 för att ställa upp ett möte . Telefonen öppettider är tisdag till fredag ​​klockan 8 till 4 PM Ge titeln kontorist med ditt namn. Säg att du söker efter en Kansas bil titel. Ge henne titeln informationen, såsom märke, modell och chassinumret.
7

Besök Kansas bureau kontoret och bär formuläret för att få en hand-levererade exemplar av titeln. Bär en kopia av ditt Kansas körkort eller annan form av fotolegitimation. Betala avgiften för att erhålla titeln från Kansas State Titlar och registreringar Bureau. I Kansas, är avgiften $ 10 från och med 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79385.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.