Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla på en Georgia Titel

Innan du köper en begagnad bil i Georgien eller var som helst, är det absolut nödvändigt att kontrollera titeln på fordonet. Utföra en titel sökning tar lite tid och ger en hel del information, som hjälper dig att avgöra om eller inte att fortsätta med köpet av det använda fordonet i fråga. Kontroll titeln informerar dig hur många ägare bilen har haft, ger en vägmätare uttalande och berättar huruvida fordonet har varit i olyckor, genomgått reparationer för översvämningsskador, eller lidit andra skador. Instruktioner
1

Fråga din bil återförsäljare att tillhandahålla köra en titel sökning på fordonet för att kontrollera titeln för dig - om du köper din begagnade bil från en återförsäljare. Georgia State lagen kräver att återförsäljaravtalet förse dig med en titel historia på begäran.
2

Kontrollera titeln själv om du köper från en privat säljare. The National Motor Vehicle Titel Information System är en US Department of Justice webbplats som tillåter dig att ange chassinumret på varje fordon för att få ett register över titeln för en liten avgift.
3

Gör det val som de tre NMVTIS-godkända leverantörer att använda för att kontrollera titeln historia av ett fordon. Klicka på länken till deras hemsida och ange VIN, din personliga information och ditt kreditkortsnummer. Avgiften varierar beroende på din valda leverantören, men är inte mer än ett par dollar.
4

Skicka in din titel sökning och granska titeln historien som det förs upp för dig.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79577.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.