Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur hittar man den motortyp med ett fordons VIN-nummer

Varje fordon tillverkats sedan mitten av 1950-talet har ett fordon platta identifieringsnummer installerad i ett framträdande område - på förarsidan delen av instrumentpanelen, synligt genom vindrutan. Fordonets identifieringsnummer utgörs av 17 tecken som kommer att berätta märke, modell, ursprungsland, motortyp, årsmodell och andra speciella funktioner i fordonet. En eller flera av de fjärde till åttonde tecknet i VIN innehåller bilens motorkod. Saker du behöver
skrivblocket och pennan
Dator med tillgång till Internet
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Skriv bilens VIN på en bit papper. VIN kommer att vara placerad på förarens sida av instrumentbrädan under vindrutan. Dubbelkolla ditt VIN-nummer för att säkerställa att du skrev alla 17 tecken korrekt.
2

Klicka på resursen länken nedan för att dechiffrera bilens VIN nätet. Skriv in bilens VIN-nummer i rutan och klicka på "Decode!" knappen. Relevant information om just din bil kommer att visas på den nedre delen av webbsidan, inklusive motortypen.
3

Ring en lokal bilfirma som säljer och servar din särskilt märke av fordon och be specialist kundtjänst om de kan avkoda ditt VIN för dig. Bilfirma kommer att kunna hjälpa dig om du inte kan hitta den information du söker via källor på nätet.
4

Skaffa en rapport fordon historia om du vill få mer information om ditt fordon. Fordon historia rapporter finns på en kostnad men du kommer att förses med uppgifter om antal tidigare ägare av fordonet, detaljer olyckshändelser samt andra diverse bitar av viktig information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79349.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.