Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man kolla om en bil är registrerad i New York State

Avgöra om fordon som är registrerat är inte riktigt så enkelt en uppgift som det låter. Men det finns flera saker du kan titta efter för att avgöra om ett fordon är registrerat i delstaten New York. Du kanske vill bestämma var en bil är registrerad för att räkna ut om du kommer att få betala extra avgifter när du registrerar bilen. Fordon med av staten titlar kan kosta mer att registrera sig i vissa stater. Saker du behöver
Bilens chassinumret
Visa fler instruktioner
1

inspektera bilen, och inte förbise det uppenbara. Om bilen har dagens New York registreringsskyltar, kan du satsa säkert det är registrerat i New York. Kontrollera handskfacket för registrering pappersarbete. Om den nuvarande eller tidigare registrering är fortfarande i handskfacket och det utfärdades av New York DMV, då bilen är förmodligen fortfarande registrerade i New York.
2

Leta efter en New York state inspektion klistermärke. Alla fordon som är registrerat i New York är juridiskt skyldiga att visa en inspektion klistermärke på sin vindruta. Fordon som inte visar en aktuell inspektion klistermärke kommer att bötfällas, och om bilen inte klarar inspektion, kan det inte vara lagligt registrerade i New York. Ett fordon som visar en aktuell New York inspektion klistermärke är registrerad i New York.
3

Gör en sökning fordon historia på bilen med hjälp av bilens Vehicle Identification Number (VIN). Denna tjänst utförs av flera företag, däribland CarFax och AutoCheck. Fordonet historia rapport kommer att berätta den plats där fordonet senast var registrerad. Om historia rapport kommer tillbaka med New York som den sista registreringen plats, då bilen är registrerad i New York.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79435.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.