Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Så se upp för ägaren av ett fordon

Wrecking och bogsering ofta måste hitta ägarna till släpfordon att tillåta dem att plocka upp dem . Folk som köper en bil utan en originaltitel också måste hitta den ursprungliga ägaren , eftersom en titel är skyldig att juridiskt registrera ett fordon . Att leta upp ägaren till ett fordon , kan du använda flera olika metoder . Instruktioner
1

Fråga den person eller företag där du köpte bilen för mer information om bilens ursprungliga ägare . Beroende på var fordonet har köpts , och lagstiftningen i denna stat , kanske du kan få kontaktuppgifter till den ursprungliga ägaren .
2

Boka tid hos din lokala Department of Motor Vehicles ( DMV ) och fylla i ett formulär som begär information om den ursprungliga ägaren . Du måste ange chassinumret ( VIN ) och /eller registreringsnummer samt ditt ID och ett giltigt skäl för att begära denna information .
3

Sök på nätet med hjälp av VIN eller licensen registreringsnummer på en plats , till exempel Auto Check eller Carfax ( se referenser ) . Dessa platser ut en avgift för att hitta den ursprungliga ägaren av ett fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79520.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.