Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Texas Bärgning Titel Rules

Ingen vill köpa en bil som inte lever upp till deras förväntningar. Texas försöker skydda konsumenterna genom att kräva bärgning titlar för vissa bilar. Detta inkluderar fordon som har uppgick eller översvämning skadad. Bärgning Status
Fordon Till

i Texas deklareras ha bärgning status om kostnaden för reparationer - eller byte av saknade delar - överstiger värdet på bilen. Texas kan förklara bärgning status på fordon som medför en liknande beteckning från en annan stat. Staten utser även vissa fordon som nonrepairable. Detta sker om värdet av fordonet är endast för sina återstående delar och metalldelar.
Application

Ansökan måste göras för en bärgning eller nonrepairable titel innan ett försäkringsbolag eller enskilda kan sälja eller överlåta en bärgad bil till en annan part. För att ansöka, skicka en ifylld Texas formulär VTR-441, bevis på äganderätt och $ 8 ansökningsavgiften till Texas Titlar och registrering Division.
Sales

Om en bärgning titel eller nonrepairable titel inte har utfärdats för ett fordon som klassificeras som sådan, kan fordonet endast säljas eller överföras till vissa parter. Dessa inkluderar en registrerad handlare bärgning fordon, ett försäkringsbolag, en metall återvinnare, en myndighet eller en out-of-state köpare.
Översvämningsskador


grund effekterna av orkanen Katrina år 2005, har antalet översvämningar skadade fordon restaurerade och återvände till Texas vägarna ökat. Texas kommer att stämpla dessa fordonstyper titlar som "skadat översvämning." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79546.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.