Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Motor Vehicle Warranty Rights Act

Den Magnuson-Moss Warranty Act eller federala citron lag, reglerar försäljning av alla produktgarantier. Flera stater följt av anta sina egna "Lemon Lagar" för att skydda konsumenterna, oftast om försäljning av motorfordon. Antogs år 1875, var syftet med Warranty Act för att informera konsumenterna om produkter och ge dem en orsak till åtgärd bör en produkt inte fungerar. Betydelse

När de flesta konsumenter tycker om citron lagar och garantier, associerar de dem med att köpa ett motorfordon. Detta kan bero på att sådana lagar gäller för försäljningen av alla nya bilar, som krävs för att komma med en garanti från tillverkaren. En garanti ger lättförståelig information och uppmuntrar konkurrens.
Begagnad bil garanti

Motorfordon garantier erbjuda skydd för konsumenterna. Men i många stater, kräver köp av en begagnad bil inte en garanti. Konsumenter köper en begagnad bil bör vara medveten om lokala statliga lagar som gäller för motorfordon garantier. I stater utan särskilda garanti lagar, kan shoppare utbilda sig på Magnuson-Moss Warranty Act, som ger skydd i alla stater.
Övrigt Skydd
p Om köpa en begagnad bil med eller utan en garanti, är det viktigt att få så mycket information om bilen som möjligt. Använda Vehicle Identification Number (VIN) är unik för varje bil, är den DMV kunna sammanställa några viktiga grundläggande information. Denna information, som kallas ett fordon historia rapport är tillgänglig för shoppare före köpet av en begagnad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79373.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.