Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Skillnaden mellan en ombyggd & en Monterade Titel

De flesta stater har flera olika typer av titlar som kan utfärdas för fordon. Majoriteten av fordon som är registrerade i den staten ska ha grundläggande titlar motorfordon. Men bärgning, ombyggda och monterade titlar är tillgängliga för speciellt konstruerade eller begränsas fordon. Det är viktigt att förstå vad en särskild beteckning på titeln betyder innan du köper en bil. Ombyggda Titlar

Ombyggda titlar är ofta ges till fordon som ansågs "uppgick sammanlagt till" och utfärdade en bärgning titel på en punkt. När ett fordon med en bärgning titel repareras till den punkt där den passerar statlig kontroll - och återigen får köras på vägarna - det är normalt utfärdas en ombyggd titel. Inte alla stater fråga ombyggda titlar, men många gör.
Monterade avdelningarna

En sammansatt titel ges till en bil som byggdes eller monteras av en person eller företag som är inte en större biltillverkare. Dessa inkluderar kit bilar och fordon som var sammansatta av de delar av andra fordon såsom återställda klassiska bilar.
Ombyggd bil Kvalifikationer

Bilar som ges en ombyggd titel kan vara vilken ålder som helst, märke eller modell. I de flesta fall var dessa fordon i svåra auto olyckor, översvämmade eller skadad bortom den punkt där ett försäkringsbolag tyckte de var kostnadseffektivt att reparera. Ombyggda bilar är ofta inte något speciellt, och du kommer förmodligen inte att kunna identifiera en ombyggd bil genom att titta på det. I vissa fall kan ombyggda bilar vara svårt att försäkra på grund av säkerhetsskäl och värde bekymmer.
Monterad Bil Kvalifikationer

Ska utfärdas en monterad bil titel, säger vanligtvis kräver fordonet för att vara över en viss ålder, eller konstruerad av ett kit. Dessa fordon kan behöva passera en hög nivå bilprovning, som kan behöva utföras av någon som är statligt godkänd för att utföra dessa kontroller. Dessutom är ihopmonterade fordon ibland begränsas i termer av hur många nya ihopmonterade fordon får registreras varje år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79587.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.