Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får man gratis Bil Historia Använda VIN

Varje bil har ett chassinumret, eller VIN. Detta antal är mycket användbart om du köper en begagnad bil. Genom VIN, kan du ta reda på om bilen har varit i någon olycka, har bärgats, översvämmade eller rapporteras som stulen. Många företag, som Carfax och Autocheck.com, informera konsumenterna om deras begagnade bilar genom att söka på VIN. Tyvärr är en helt gratis, fullt fordon historia rapporten svårt att komma med. Däremot kan grundläggande olycka och stöld informationen hittas med hjälp av VIN-nummer. Det är också viktigt att ställa frågor innan du gör ditt köp. Instruktioner
1

Approach säljaren av bilen med frågor om bilens historia först. Ställ frågor om tidigare ägare, typ av användning och något underhåll utförs på bilen. Se till att få bilens VIN.
2

Gå till National Insurance Crime Bureau hemsida. Under "stöld och bedrägeri Awareness," klicka på "VinCheck." Addera 3

Ange det 17-siffriga VIN till det bestämda rutan och markera rutan för att godkänna de allmänna villkoren för Använd.
4

Upprepa verifieringskoden tillhandahålls och klicka på "Sök". En grundläggande översikt av ditt fordon kommer att visas, som informerar dig om bilen har rapporterats som stulet eller är i VinCheck totala-förlust eller registrering av olyckor. Den grundläggande översikt är gratis, för en mer detaljerad historia, klicka på länken för Carfax eller tillgänglig Autocheck. En avgift krävs för mer detaljerad information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79393.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.