Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur ta reda på om bil Titlar

Innan du köper en begagnad bil, är det viktigt att du förstår så mycket om bilens historia som möjligt. Ett av de bästa sätten att åstadkomma detta är att köra en titel check. Den information som du får om titeln kommer att avslöja huruvida fordonet har bärgats, uppgick, i en översvämning eller skadats av brand, utan också kommer att indikera om vägmätaren har rätt att läsa. Det enklaste sättet att få de uppgifter om en titel är att använda online-resurser som särskilt är ägnat att ge information om fordon historier. Saker du behöver
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Kredit /betalkort
Visa fler instruktioner
1

Leta ramnumret. Antalet består av 17 siffror och kan hittas på den nedre hörnet av vindrutan på förarsidan. VIN kan också hittas stämplas på insidan av förarsidan dörrkarmen. Den VIN kommer också att visas på titeln.
2

Gå till antingen Carfax.com eller AutoCheck.com och ange bilens VIN i rätt fält. Om du så önskar, kan du söka efter andra webbplatser som erbjuder samma tjänst. Jämför priser och bestämma vilken information du mest behöver. Vissa webbplatser erbjuder en grundläggande rapport, medan andra är mer omfattande.
3

Ange önskad betalningsmetod. En gemensam rapport är nästan alltid mindre än $ 40. Om du forskar titlarna på flera bilar, kommer det förmodligen vara billigare att välja en paketlösning. Hur som helst, köpa en bil är en stor investering. Det betalar bäst en liten avgift för att skapa fred i sinnet.
4

noga igenom informationen i titeln rapporten. I de flesta fall kommer du att kunna avgöra om fordonet har lidit någon större skada. Till exempel kommer en bil med vattenskador har troligtvis en översvämning titel, medan andra kan rädda eller rekonstruerade titlar. Notera också den körsträcka som anges för fordonet och om det är korrekt. Dessutom kan du ha möjlighet att se hur många ägare bilen har haft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79300.html

Previous: No
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.