Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Så här kontrollerar du status på din bil titel i Alabama

Det är lätt att kontrollera status för titeln på en bil i Alabama. För en $ 6,00 avgift (från 2010), får varje registrerad titel sökas. Titeln på en bil hålls av individ, organisation eller företag som äger den direkt. Om det finns en kvarstad mot sin slutliga ägandet på grund av ett utestående lån, då utlåningen organisation innehar titeln. När lånet betalas ut, får köparen titeln. Instruktioner
Kontrollera Titel Status Online
1

Besök Alabama Department of Revenue webbplats.
2

Välj divisionerna & Tjänster rullgardinsmenyn och klicka på "Motor Vehicle. "Addera 3

Välj frågor rullgardinsmenyn och klicka på" Title ".
4

Rulla till botten av fordon Titel sidan Vanliga frågor och klicka på "Kontakta oss genom att klicka här."
5

Klicka på "Kontrollera status på din titel, vänligen klicka här för att använda vår Check Vehicle Information." Oavsett om du är en Alabama Interactive abonnent kommer att avgöra vilka knappar du klickar på den här sidan. Det är inte nödvändigt att vara en Alabama Interactive abonnent att fortsätta. Om du inte är prenumerant, klicka på "Jag godkänner." (Abonnenter kan också logga in på den här sidan.)
6

Ange antingen bilens titel nummer eller fordonets registreringsnummer, och klicka på "Sök". Den $ 6,00 sök avgift noteras på blanketten, och du kommer att hänvisas till en sida som gör att du kan betala för den här tjänsten. När din betalning har behandlats, kommer du fram till fordonsinformation sidan, vilket ger bilens egenskaper och all information om eventuella panträtter. Denna sida kommer att visa namnet på den person eller enhet som innehar titeln. Addera Kontrollera Titel status via telefon
7

Ring Alabama Department of Revenue vid 334-242 -1170 och be för motorfordon division.
8

Begär telefonnumret för titeln och kontor registrering för länet att bilen är registrerad i. Vissa län har lagar om personlig integritet på plats, som förbjuder ge ut denna information via telefon. Detta kommer att fastställas när du ringer länet Titel och registreringsverket.
9

Ge länet kontoret titel nummer eller Vehicle Identification Number tillsammans med ett kreditkort för att betala för några avgifter.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79500.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.