Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Vilka är de negativa om Hyundai Azera Cars ?

Hyundai Azera infördes först i 2006 som en 2007 modell . Framöver har Azera inte gjorts - over eller väsentligt uppdaterad och med 2010 , och fordonet konsekvent får sämre omdömen än sina konkurrenter . Historia

Azera ersatte XG350 för 2007 års modell , och även standardfunktioner har förändrats , har fordonets utformning inte väsentligt förändrats för 2010 års modell . Hyundai erbjuder en konkurrenskraftig garanti för att locka köpare , men Hyundai har aldrig varit en ledare i tillförlitlighet . Den Azera fortsätter att prissättas lägre än sina konkurrenter , en perk för att välja en Hyundai produkt .
Säkerhet

Konsumenterna förväntar fordon för att uppnå en fem -stjärnig säkerhetsnivå i krascha testresultat . Den Azera fick fyra stjärnor av en värdering av ett till fem för förare och passagerare fram islagsprovningar kollision . Konkurrent fordon , såsom Chevy Malibu , Nissan Altima och Nissan Maxima uppnått ett femstjärnigt säkerhetsnivå i detta test för 2010 års modell , enligt Edmunds .
Kostnad

Hyundai inte poäng inte högt mot de flesta konkurrenter för Edmunds verkliga kostnaden för egna jämförelser . Kommer in på nummer tre av fyra konkurrenter , Maxima och Malibu är betydligt lägre prissatta i det långa loppet . Hyundai fordon inte håller sitt värde jämfört med mer populära konkurrerande modeller , men utgångspriset helt nytt är lägre .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79358.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.