Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Lemon Lagar för begagnade fordon i Wyoming

Wyoming inte har en citron lag som är tillämplig på begagnade bilar . Det kan vara en federal lag och en Wyoming lag som ger ägaren av en använd citron viss lättnad . " Befintligt skick" eller garanti

Enligt Federal Trade Commission ( FTC ) bilen måste komma med en köpguide som berättar om bilen säljs med en garanti eller som de är. Om bilen såldes som är , tyvärr , har ägaren av citron ingen möjlighet . Bilfirma berättade i förväg att de inte skulle ha något ansvar för skicket på bilen när han körde bort det partiet . Om bilen såldes med en garanti , kan ägaren få bilen reparerad enligt villkoren i garantin .
Lies

Wyoming har sin konsumentskyddslagen . Om dealern ljög om tillståndet i bilen eller gjort muntliga löften om en garanti , kan ägaren ha några rättsliga åtgärder . Om dealern gjort några uttalanden alls om bilen som var falska , kan ägaren anlita . Det hjälper om de uttalanden skrevs ner .
Andra sätt att hantera problemet

Ägaren av en citron i Wyoming kan prova andra metoder . Har återförsäljaravtalet lögn om vägmätaren inställning eller villkoren för lånet om återförsäljaren hanteras finansieringen . Om de gjorde det, kan ägaren använda sina felaktigheter att ordna korrigerande termer med bilhandlare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79364.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.