Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att finansiera en begagnad bil med Bad Credit

Finansiering en bil med dåliga krediter kan vara frustrerande, speciellt om du redan har fått avslag av potentiella långivare i det förflutna. Det är möjligt att få ett billån när du har dålig kredit om du går in i bilen beredd inköpsprocessen. Potentiella långivare kan erbjuda dig högre räntor, eller har fler krav på dig om du har dålig kredit innan de kommer att låna ut till dig. Däremot är det möjligt att finansiera en begagnad bil om du har dålig kredit. Instruktioner
1

Granska en kopia av din kredit rapport. Detta kan göras genom att gå till annualcreditreport.com och begära en kopia av den. Det finns tre kreditupplysningsföretag, TransUnion, Experian och Equifax. Varje kan ha lite olika uppgifter, men att få en kopia av din kredit rapport kan du kontrollera om det finns några fel på din rapport som kan föra din poäng ner.
2

spara upp en större handpenning. Ju mer pengar du har för en handpenning, desto mer lockande kommer du att titta på potentiella långivare. Detta kommer att visa dem att du är beredd att köpa en bil, och kunde spara pengar. Du kommer att vilja ha minst 20 procent av köpeskillingen, eller ens så mycket som 50 procent.
3

Hitta en pålitlig samarbete signerat för ditt lån. Några potentiella auto långivare kan kräva att du har en co-signer, eftersom din kredit gör dig till en potentiell risk. Ett samarbete signerat kommer att ge dig en bättre chans till godkännande på ett lån för ett begagnat fordon.
4

Förbered dig för en högre ränta. De flesta långivare ut minst 2 procent mer ränta på begagnade fordon ensam, och med tanke på att din kreditvärdighet är mindre än perfekt, kan du räkna med att ens ha en högre skattesats. Komma preapproved för ett billån kommer att undvika överraskningar när du är fordonets shopping.
5

vet historien om den begagnad bil du vill köpa. Eftersom du kommer att betala mer för lån på grund av din dåliga krediter, har någon kolla upp det innan du skriver några papper. Allt kan gå fel när som helst, men att veta att bilen är i gott skick bör undvika kostsamma reparationer direkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78737.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.