Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man lämna in klagomål Om en Toyota Manhattan återförsäljaravtal

Att köpa en bil är oftast inte en trevlig upplevelse helt enkelt eftersom de val, pappersarbete och alternativ finansiering kan vara förvirrande och överväldigande. Men ibland upplevelsen är bara vanlig fruktansvärda och du måste göra en anmälan för att låta företaget veta om det. Lyckligtvis som en konsument har du flera sätt att gå om att lämna in ditt klagomål och förhoppningsvis att få tillfredsställelse från generalagenten. I denna artikel kommer jag att beskriva specifikt förfarande att lämna in en anmälan mot en Toyota återförsäljare beläget på Manhattan. Saker du behöver
Computer
Internet
Telefon
Visa fler instruktioner
1

Först, ring Toyota återförsäljare manager och uttrycka din oro över tjänst. Om chefen inte kan skicka ditt klagomål, kontakta Toyota bolaget direkt, med hjälp av deras Hotline Customer Experience: 800-331-4331 om du ringer från USA. Om du fortfarande inte kan få upplösning, fortsätt sedan till Better Business Bureau.
2

Besök Better Online Business Bureau. Better Business Bureau (BBB) ​​har en utmärkt hemsida som låter dig lämna klagomål om något företag i USA och Kanada. Besök hemsidan (listade i Resurser i den här artikeln) och mata in ditt postnummer för att nå din lokala version av webbplatsen, eller helt enkelt klicka på "US Version"-knappen.
3

Välj "File a Complaint" alternativet från huvudsidan. Detta kommer att starta processen att lämna in ett klagomål mot verksamheten. På den första ingången sidan av ditt klagomål måste du ange vilket land ditt klagomål har inlämnats i, är vilken typ av produkt eller tjänst på klagomålet mot och om du är inskriven i det militära.
4

Ange din plats. Den inlämnade klagomål kommer att dirigeras till BBB kontoret som ansvarar för det område där ditt klagomål ursprung: i det här fallet, Metropolitan New York-kontor. Kom ihåg att de flesta återförsäljare är privatägda, och inte ägs av den faktiska bilföretaget. Så lägg i postnummer där återförsäljaren är belägen.
5

Leta verksamheten. Du kan hitta företag som du är arkivering mot antingen via ett telefonnummer, adress eller webbadress. Om av någon anledning företag inte finns, kommer du att ha en möjlighet att mata in informationen manuellt.
6

Detalj ditt klagomål. När du har hittat den verksamheten, kommer du att ha möjlighet att kortfattat detalj ditt klagomål. Försök att vara så specifik som möjligt, notering tider, datum och namn anställd, om du har dem. Skicka formuläret och du får en bekräftelse samt information om hur du kontrollerar om status för ditt klagomål.
7

Vänta upplösning. Det kan ta en stund för företaget att ta emot ditt klagomål och reagera. Ha tålamod. Om du inte får ett svar i flera veckor, använda informationen till dig i din e-postbekräftelse för att följa upp status.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78375.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.