Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Interstate Car

Reglerna för att köpa och textning en bil ut ur staten liknar textning en in-state bilen. Dock bör ägarna kontrollera sina egna statens Department of Motor Vehicles föreskrifter innan du köper bilen. Bilen måste klara alla statliga regler innan det kan få en titel. Kontroll historien om out-of-state bil, innan du köper och skickar den, kan också rädda köparen från att göra ett kostsamt misstag och köpa en citron. Saker du behöver
Bill Pengar
titel Salu i State-specifika former för att ansöka om tilldelningen och registreringen
California utsläpp certifiering vid behov
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera att bilen passerar alla dina egna speciella statliga krav. Information om lagligheten av textning en av statens bilen kan i allmänhet hittas på din statens Institutionen för motorfordon (DMV) hemsida. Till exempel, kan Kalifornien DMV kräva att en av statens bilen vara certifierade för att klara California-specifika utsläppsnormer, och inte bara certifierade att passera federala utsläppsnormer.
2

Kör bilen genom National Motor Vehicle Titel Information System (NMVTIS) innan du lämnar över några pengar för det. Den NMVTIS tjänsten, som tillhandahålls av godkända historia webbplats bil pjäser, kommer att berätta om bilen var stulen, dess Vägmätaravläsningar, tillämpade något märke på fordonet och bärgning historia om tillämpligt. Denna tjänst kostar mellan $ 2 och $ 7 såsom i januari 2011.
3

Kontrollera att den tidigare ägaren har tecknat över bilens titel till dig genom att fylla i lämplig överföring av äganderätten avsnittet om titeln och underteckna dokumentet. Se till att mätarställningen noteras på titeln. Om av staten titeln inte har ett utrymme för detta, fyll i uppgifterna på lämpligt DMV formuläret från ditt hemland för en mätarställning.
4

Betala omsättningsskatt i den stat där du köper bilen. Håll kvittot. I ditt hemland, kan du bli tvungen att betala extra moms för att kompensera skillnaden om ditt hemland skattesatser är högre. Fyll i ansökan om titeln och registrering av den nya bilen
5

för ditt hemland. Till exempel, i Virginia, kallas detta "Ansökan om titel och registrering" (VSA 17A).
6

Ge bevis på uppehållstillstånd till ditt hem statens DMV. Den DMV listar godkända formerna av detta bevis, men de kan innehålla en nyligen elräkning, ett aktuellt kontoutdrag, körkort, väljarregistrering kort eller nyligen självdeklaration. Ge DMV bilens av staten titel.
7

tillhandahålla bevis på köpeskillingen om det behövs. Beroende på ditt hem statens DMV regler, kan det vara i form av köpebrevet, en köparens order, eller en notation av säljaren av försäljningspriset på titeln.
8

betala någon avgifter som krävs till DMV. Till exempel, delstaten Virginia avgifter inkluderar en $ 10 titling avgift och en $ 40,75 anmälningsavgift och med januari 2011. Dessa avgifter kan betalas kontant, med check, kreditkort, via post eller personligen på DMV. Bevis på omsättningsskatt som redan betalats i en annan stat kan befria dig från att betala Virginia omsättningsskatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79242.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.