Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Jämförelse för att köpa en bil

Efter att ha köpt ett hus, köpa en bil är en av de dyraste inköp du gör i ditt liv. Det är viktigt att du utvecklar en strategi för att göra denna dyra inköp, för att inte bara undvika bedrägerier, men också för att hitta rätt bil för dig till bästa möjliga pris. Genom att utveckla en detaljerad lista över faktorer att tänka på när man jämför bilar, kan du se till att du gör ett klokt och välgrundat val. Gör din hemläxa


Innan du börjar besöka bil partier, det finns många saker du behöver veta inför att hantera bil säljare. Gör en lista över de typer av bilar du söker, utifrån dina specifika parametrar. Forskning bilar i din prisklass som får högt betyg för pålitlighet. Consumer Reports, Edmunds och Kelly Blue Book är alla högt respekterade källor till information om bilar som har de bästa skivorna på tillförlitlighet. Använd din forskning för att begränsa dina val till ett fåtal specifika tillverkare och årsmodeller du skulle överväga att falla, om det är korrekt prissatt, till ditt mål prisklass.
Gas Mätarställning

Gas körsträcka jämförelse är med nödvändighet subjektiv. Till exempel, om du bor i ett varmt klimat med en lång pendla, kan en bil med hög gas körsträcka vara din högsta prioritet. Men om du bor i ett område där få insnöade är en viktig faktor, eller du har allvarliga dragande att göra, kanske du behöver en större bil. Tänk på vad du behöver från din bil. Jämför bilar som har den bästa gas körsträcka för vad den typ av fordon du behöver. Addera ditt fordon historia


När du har minskat din bil val till flera specifika modeller och år av tillverkning, kan du börja söka igenom listor över tillgängliga bilar till salu. Begär ramnumret för att leta upp fordonet historia. Fordon historia kan ge dig grundläggande information om permanenta skador på bilen som du kanske annars inte kan se. Några saker att titta efter är allvarliga olyckor, eldsvåda eller översvämning och avläsningar vägmätare, ifall säljaren försöker minska den verkliga körsträckan genom att vrida tillbaka trippmätaren.
Inspektera Bilar Till Salu

När du hittar bilar som verkar passa dina specifikationer, är det viktigt att granska dem och ta dem för en provkörning innan köp. Leta efter tecken på mekaniska problem som oljeläckage genom att kolla under bilen och runt hjulhusen för oljerester. Under en provkörning, titta efter konstiga motorljud, märkbara vibrationer vid högre hastigheter, fördröjd växling i automatiska bilar, och skriker eller slipning ljud när du bromsar. Har en oberoende mekaniker kolla bilen om möjligt.
Lånevillkor
p Om du vill finansiera din bil köp, jämföra lån villkor är en viktig del av ditt beslut . Jämför lånevillkoren erbjuds för bilarna du funderar. Medan vissa termer kan erbjuda lägre månatliga betalningar, kan en längre sikt höja kostnaden för bilen avsevärt, speciellt om lånet har en högre ränta. Använd din jämförelse lånet för att välja den mest ekonomiska bilen för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78690.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.