Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man provköra en ny Corvette

Testa kör en bil innan köp är viktigt så att du vet exakt vad du får. Knappast en förare på vägen köpte sitt fordon utan att först ge bilen en provkörning, och för en investering, såsom en Corvette - en av de dyrare fordon på vägen - en provkörning är en must.The Chevrolet Corvette är en sportbil med en lång linje av lyx och prestanda, samt provkörning Corvette innan köp rekommenderas på grund av sin extravaganta prislapp. Saker du behöver
Computer
telefonkatalog Alicante Telefon
Visa fler instruktioner
1

Hitta en Chevrolet återförsäljare i samråd med Gula Sidorna telefonen katalogens bilförsäljningen avsnitt eller söka på Internet (se Resurser). Ring närliggande återförsäljare och fråga om de har några Corvette modeller redo att testdriven (inte alla Chevrolet återförsäljare bär korvetter eller ha dem tillgängliga för provkörning).
2

Gå till återförsäljare och tala med en bilförsäljare och be att få ta en Corvette på en provkörning. Leta efter funktioner i samband med Corvetter, såsom sport prestanda, passform och hållbarhet. Testa sport shifter innan körning. Flytta växelreglaget i alla sex växlar och omvänt. Kontrollera rörligheten på förslaget att se till att växelreglaget inte behöva tvingas in i växeln men glider lätt in och ut.
3

Se hur bilen "passar". Corvette är en notoriskt låg-to-the-marken sportster, konstruerade för bättre hastighet och hantering men inte kända för sin komfort för längre eller större förare. Få in och ut ur Corvette och se till att huvudet clearance är högt nog, pedalerna är tillräckligt långt från sätet för bekväm benet placering, och det är lätt att avsluta.
4

Sitt i Corvette och kontrollera speglarna. Kontrollera att förarstolen har 360-graders synlighet med minimala huvudrörelser. Ställ in speglarna för enklare synlighet (både backspegel och sida-vy). Kontrollera bilens acceleration hastighet för att kontrollera att motorn är fint trimmad och inte dra. Lyssna på motorljud, såsom skallror och klick. Kontrollera styrningen för att se hur mycket "ge" hjulet har.
5

Fråga försäljaren frågor. Fråga om bilens historia, även om Corvette är nytt, kan det ha satt på mycket länge. Diskutera pris, om du bestämmer dig för att köpa, genom att först be återförsäljaren att samråda med Kelley Blue Book webbplats (se Resurser) för en uppdaterad verkliga kostnaden för Corvette, med villkoret vägas in också.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78998.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.