Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Överför registreringsskyltar i Ohio

När du lösa in ditt nya hem i Buckeye staten, är en av de första saker du måste göra överföra dina fordonens licens. Staten tillåter 30 dagar för denna överföring skall äga rum. Det finns flera steg i processen, så det är bäst att inte vänta till sista minuten för att åstadkomma detta. Saker du behöver
Originaltitel
dagtecknad fullmakt för intyg om titel och för registrering av fordon (om fler än en ägare och endast en är närvarande) katalog kontrakt Vehicle lån (om den inte betalas i sin helhet)
En bild-ID, vilket kan vara din out-of-state licens
Social Security-kort
Bevis på bosättning Ohio
Personbevis eller amerikanskt medborgarskap papper
Visa fler instruktioner

1

Få Ohio körkort vid den lokala avdelningen av motorfordon. Den drivande delen av testet frångås för nya invånare med giltiga out-of-state tillstånd, men du måste ta den skriftliga delen. Det är bäst att få broschyren i förväg och studera för denna 30-frågan testa. Kostnaden för en ny licens är $ 23 såsom av 2010.
2

Få det kontrollerade fordonet. Detta eliminerar registrering av stulna fordon. Inspektionen kommer att kontrollera märke, modell, kroppstyp och chassinummer, och tar cirka fem minuter. Kostnaden för en inspektion är $ 3,50 från 2010.
3

Få en utsläppsprovning gjort om du bor i grevskapen Cuyahoga, Geauga, Sjö, Lorain, Medina, Portage eller Summit.
4

Gå med kontoristen av domstolar kontor i din jurisdiktion för att överföra äganderätten till Ohio.
5

Gå till licensiering byrå för att få ditt nya plattor. Som av 2010, var kostnaden för vanliga plåtar $ 34,50, med en engångskostnad tallrik övergångssumma på $ 4,50.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78826.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.