Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips om att köpa en bil om du har dålig kredit

Någon med dålig kredit kommer att säga att söka efter och köpa rätt bil kan vara ganska undertaking.There finns massor av långivare där ute som är villiga att arbeta med människor i denna situation, men det finns lika många rovgiriga långivare som utnyttjar dem med begränsad köpkraft. Skydda dig själv genom att veta din kredit värdering, hålla dig à jour med marknadsräntorna, ställa frågor och arbeta på din förhandlingsförmåga. Gå inte överbord
p Om du har dålig kredit, kan det inte vara den största idé att välja en helt dask ny BMW eller Mercedes Benz. Praktiska, i denna situation, måste ha företräde framför glitter och glamour snyggare åkattraktioner. Rätt bil, med rätt finansiering, kommer att ge dig möjlighet att bygga upp din kredit (med tid månatliga betalningar, naturligtvis). En dyr bil betyder högre månatliga betalningar och dyrare delar. Det kommer att sluta göra mer skada än nytta för din kredit värdering i det långa loppet, så undviker huvudvärk helt.
Spara pengar till handpenningen

vi alla vet att pengar talar, och detta är inget undantag. Om du är en bra förhandlare, kan du mycket väl kunna arbeta fram ett avtal med finansiären som du lägger några pengar ner på bilen. I de flesta fall men eftersom din dålig kredit gör dig till en mer riskfylld köpare, din förmåga att göra en anständig handpenning ger dig hävstång i förhandlingar för de bästa alternativen. I de flesta fall måste du också bevisa att du redan har konsekvent arbete. När allt vill lånet företaget att se till att du kommer att ha några problem att betala tillbaka de pengar du har lånat.
Kontrollera Räntor

Som med alla lån, problemet med att betala tillbaka pengarna inte finns i det huvudsakliga. Det är dessa upprörande räntor som ofta lämnar du betala tillbaka två till tre gånger den ursprungliga kostnaden för bilen. Särskilt när din kredit värdering är låg, finansiärer straffa dig genom att erbjuda räntorna så hög som 20 procent. Vara redo att använda dina finagling färdigheter för att få den siffran ner till en mer rimlig takt -. Någonting i storleksordningen 10 procent eller mindre Addera få en tillförlitlig samarbete signerat

ett samarbete signerat erbjuder extra säkerheter som du annars inte skulle kunna tillhandahålla själv. Denna person undertecknar avtalet överens om att i fall du inte kan göra betalningar för någon anledning, kommer hon kliver in på din räkning. Kontrollera dock att du är listad som den primära betalaren, och att samarbete signerat är listad som sekundär. Medan tid betalningar kommer att förbättra både din kredit poäng, missade betalningar inverkar negativt båda inblandade parter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78491.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.