Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man gör ett I-transittillståndet

I transittillstånd är viktiga dokument som används vid köp av en bil. Om en bil köpare vill köpa en bil i en annan stat, är en in-transit tillstånd används för att möjliggöra för bilens flytt mellan den nuvarande ägaren och köparen. Medan du inte kan göra din egen tillstånd, måste du använda i-transit tillåter skapas av statliga DMV kontor under transport av din nya bil. Den in-transit tillstånd tillåter en drivrutin för att driva en bil som inte för närvarande är registrerad med institutionen för motorfordon eller annat utrikesdepartementet. Instruktioner
1

Kontakta Department of Motor Vehicles inom det område där du köper bilen. Till exempel, om du nu bor i New Jersey och köpa en bil från New York, kontakta DMV i New York för att plocka upp den i-transittillståndet.
2

Skaffa in-transit tillstånd från den lokala DMV. För att fylla i detta formulär, behöver du ett giltigt körkort, bevis på uppehållstillstånd i den stat du kommer att transportera bilen, försäkringsbevis, titeln på bilen som bevis av försäljningen från den nuvarande ägaren och tillfälliga registreringsskyltar. Stater kräver också en avgift för att fylla i detta formulär, till exempel Kalifornien kräver en $ 60 betalning vid tiden för ansökan.
3

Slutför i-transit pappersarbete samtidigt i DMV kontor. Kontoret tjänstemän kommer att finnas på plats för att besvara eventuella frågor som behövs för att se till att du fyller i pappersarbete korrekt under den första tiden. Du vill vara säker på att undvika fel, eftersom de kan tvinga dig att behöva göra om pappersarbete.
4

Kontakta DMV i det område där du kommer att leva med bilen. Fråga om det i-transittillståndet process för att säkerställa att du har all rätt dokumentation som behövs under transport av din nya bil. Stater kan ha olika lagar och du måste se till att du håller dig inom dessa förordningar.
5

Håll in-transittillståndet, ny bil titel och din Bilförsäkringar informationen tillsammans under transport av det nya fordonet . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79296.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.