Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i Australien

Australien är ett stort, platt land med ett varierat landskap. Det är ungefär samma storlek som fastlandet USA. På östkusten, besökare njuta av dykning vid Stora Barriärrevet. I söder, är vandring över Cradle Mountain på ön Tasmanien populär. För att passera denna kontinent på en längre semester, köpa en bil ger dig frihet tid och riktning. För arbete eller nöje, kan en bil vara en ökad bekvämlighet och ett viktigt verktyg. Instruktioner
1

Bestäm vilket syfte bilen kommer att tjäna. Detta kommer att påverka din budget och vilken typ av fordon du kommer att köpa. En 4-hjulsdrift, till exempel, är användbar för att resa genom öknen, medan en kombi är bäst lämpad för arbetspendling.
2

Besluta om en budget och håll dig till det. Tänk på att extrakostnader, inklusive skatter, registrering och obligatorisk ansvarsförsäkring kommer att öka den totala summan du måste betala. Undersök dessa avgifter så att du kan stå för dem i din budget.
3

Gör en lista över alla de funktioner du behöver i bilen. Bestäm om du vill använda bensin, diesel eller gas som bränsle. Tänk valfria funktioner kanske du vill, till exempel ett takräcke för din surfbräda eller en mp3-docka för att spela musik.
4

Forskning tillgängliga bilar hos återförsäljarna, som används mycket bil, auktioner eller nätet. Webbplatser som Arbetsförmedlingen eller Global Gossip sälja begagnade bilar i Australien. Vissa bilar på dessa platser kommer med campingutrustning ingår i försäljningspriset som ett incitament för att köpa.
5

När du har hittat en lämplig bil, ta bilen för en provkörning om möjligt. Använd denna tid att fråga återförsäljaren om bilens mekanik och inredning och bedöma dess lämplighet för dina behov.
6

förhandla fram ett pris med återförsäljaren eller säljaren av bilen. Påpeka något som kommer att behöva ändras eller fastställas på bilen, vilket kan påverka försäljningspriset. Bekräfta alla extra kostnader, inklusive skatt och registreringsavgifter, som du kommer att ådra. Fråga om tillgången på garantier.
7

Köp åtminstone minumum nivån för obligatorisk försäkring. Köpa mer täckning om du önskar. Kontrollera alla uppgifter innan du skriver under ett avtal om att köpa bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78996.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.