Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Jämför Car Erbjudanden

Att köpa en ny eller en begagnad bil kan verka svårt och förvirrande, men det är något som de flesta vuxna har att göra någon gång. Det kan vara mycket svårt att veta om du får en bra affär. Den bästa taktiken när de förhandlar en bil affär är att jämföra de olika erbjudanden du får. Den lägsta alternativet för det högsta värdet ska stå ut, och du kommer att veta vilken bil affär att gå med. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en ny bil eller en begagnad bil. Det gör en skillnad i hur mycket du kan förhandla och vilken typ av affär du kan få.
2

Titta inte bara på de månatliga betalningar. När du köper en bil, kommer du antagligen att få finansiering. Bilfirma, samt finansiella institutioner, kan erbjuda finansiering. Var uppmärksam på hur mycket du skulle behöva betala en månad, och längden på lånet. Lägre månatliga betalningar inte nödvändigtvis betyda en bättre affär om du betalar dubbelt så länge.
3

uppmärksam på räntorna. Lånet för din nya eller begagnade bil kommer att ha en ränta. Detta innebär att du kommer att ha betalat mer än fasta på priset när du har gjort alla dina betalningar. Räkna ut exakt hur mycket du kommer att betala för bilen, inklusive ränta, för att rättvist jämföra olika erbjudanden.
4

Prova att sätta mer pengar ner. Om du lägger mer pengar ner, kanske en del återförsäljare eller finansinstitut erbjuda bättre lånevillkor, såsom lägre räntor eller mindre månatliga betalningar. Ta reda på vilken typ av affär du kan få om du har råd att lägga mer pengar ner.
5

Inspektera bilen noga. En del av bilen affären är själva fordonet som du får. En dyr BU pålitlig bil är bättre än en billig junker som kommer att fortsätta att bryta ned, kostar dig mer pengar och besvär. Om du inte är bil-kunniga, be en vän som är att kolla bilen. eller ta den till din vanliga auto verkstad.
6

reda det verkliga värdet på bilen. Om priset är för långt mer än värdet av fordonet, det är inte en bra affär. Några källor för att ta reda på en bils värde inkluderar Kelley Blue Book och Edmunds.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79060.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.