Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Auto återförsäljare Secrets

Det är ingen hemlighet att auto återförsäljare är bra på att stänga försäljning. En stor del av tiden, går energi och karisma i buttering upp och tillämpa subtila påtryckningar på den potentiella bilköpare. Som en bilköpare, är det bra att förstå några av branschens hemligheter så att du är informerad och förstå verksamheten i förväg. Detta kan bidra till att göra din nästa bil-köpupplevelsen så smärtfritt som möjligt. Kommissionens

Tänk igenom det. Medan det finns många ärliga auto återförsäljare där ute, måste du tänka på att var och en av dem, från bilförsäljare till ekonomichef, är alla ute för att göra sina månatliga försäljningssiffror mål. Ju fler bilar som de säljer, desto bättre är deras lönecheck. Även om auto återförsäljare kan tyckas vara din bästa vän i bilen-köpupplevelsen, är de ute för vinst. Innan du kliver fot på mycket, fundera på vad du letar efter och vad du är villig att spendera. Inte vingla inte från det. Annars, du bara kan sluta med mer betalning än du har råd att köpa.
Tack-On Avgifter

Låt inte din vakt, även efter att du 've förhandlade priset på din bil. När du har gått igenom besväret att förhandla, omförhandla och välja den perfekta bilen för dig, kommer du att ledas till ett kontor där du kommer att möta med business manager. Denna person även arbetar på provision och det är deras jobb att erbjuda dig utökade garantier och andra dyra tillägg till ditt köp, av vilka många är onödiga vinst till auto återförsäljare. Gör din hemläxa innan du leds in i detta rum. Om du köper en ny bil, kommer du förmodligen inte behöver köpa en förlängd garanti.
Tryck taktik

Låt inte säljtryck skjuta dig in i en dålig bil-köpbeslut. I det ögonblick en bilförsäljare skakar din hand kan du förvänta dig att känna trycket av hans försäljning taktik. Om du inte är redo att lägga ett bud på en bil, ge inte ut ditt namn och telefonnummer. Det viktiga att komma ihåg är att bollen är hos er. Auto återförsäljare räknar med att du känner dizzied och förvirrad, ofta tillgripa skrämma taktik som talar om att bilen du är intresserad av har nyligen fått intresse för en annan köpare. Förbli lugn och ringa deras bluff. Du är ute för att få den bästa som passar dig, så ta ett djupt andetag och ta din tid.
Förhandla

Gör din hemläxa om du är handel i din gamla bil mot en ny. Det är viktigt att du vet vad det konkurrenskraftiga priset för ditt inbyte är. Varje auto återförsäljare värd sitt salt kommer att veta exakt hur man arbetar siffrorna så att det ser ut som om du får det bästa för din handel, när det verkligen du kanske inte. Också vara säker på att förhandla om inköpspriset och finansiering samt. Den auto återförsäljare är din nåd, inte tvärtom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79260.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.