Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man överför en Florida titel till Ohio

När du flyttar till Buckeye staten från Sunshine State, bör överföra titeln på din bil vara en prioritet. Lyckligtvis är processen inte komplicerat, men du kommer att behöva göra några stopp på vägen. Du måste också se till att du tar med din ursprungliga titel, men oroa dig inte om du inte har det. Din lokala Ohio länets kontorist domstolar kanske kan hjälpa dig att få det. Saker du behöver
Original intyg om titeln
Visa fler instruktioner
1

Hitta din närmaste Ohio biträdande registrator kontor för att få en out-of-state inspektion utförs på fordonet. En lista över ställföreträdare kan hittas på Ohiobureauen av motorfordon "hemsida (www.bmv.ohio.gov). Varje Ohio biträdande justitiesekreterare kan utföra inspektionen. Vissa bilhandlare kan också utföra inspektionen.
2

Har inspektören fyll i de obligatoriska fälten på out-of-state inspektionsrapporten. Kontrollen av ditt fordon bekräftar året, märke och chassinumret. Fyll i resten av de obligatoriska fälten på formuläret. Addera 3

hitta titeln kontoret närmast hemmet. Om du är osäker på var en titel kontor, kontakta expediten av domstol för ditt län. Vissa titel kontor ligger inom kontorist kontor, medan vissa län har satellit kontor.
4

Ta out-of-state inspektionsrapporten till titeln kontoret tillsammans med den ursprungliga titeln för fordonet. Kopior av den ursprungliga titeln accepteras inte. Om det finns en kvarstad på titeln, måste du fylla i en ansökan om titeln på titeln kontoret.
5

betala några avgifter för att få din nya titel. Kontrollera med expediten för domstolarna att ta reda på vad avgifterna är för ditt län.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79279.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.