Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man ordnar en mekanisk inspektion för en bil

Om du köper en bil, kan du ta den till mekaniker för ditt val att ha det inspekteras innan du köper den. Mekanikern kommer att kunna berätta för dig om bilen har några motorproblem som du kanske vill ta hänsyn till innan man beslutar att köpa. Utan en inspektion, riskerar du att köpa en bil med mekaniska problem som du skulle vara ansvarig när du kör bort det partiet. Att ha en mekaniker inspektera bilen är ett smart beslut eftersom det potentiellt kan spara dig tusentals dollar i auto reparationer. Saker du behöver
mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Välj mekaniker som kommer att inspektera din bil. Om du inte har ett etablerat affärsförhållande med en mekaniker redan, be vänner eller familjemedlemmar att rekommendera en mekaniker som de litar på att titta på din bil. Ta reda på vilka avgifter som eventuellt förväntas. I de flesta fall vill du inte gå med på att ta bilen till säljarens mekaniker. Det är bäst att välja en mekaniker som inte har något egenintresse i bilen.
2

schemalägga en tid att få bilen besiktigas bekvämt för både säljare och din mekaniker. Om du köper en bil från en återförsäljare, kan du kanske ta den till mekaniker på egen hand under en provkörning. Vissa återförsäljare kommer att skicka en säljare tillsammans med dig. Om din säljare är en privat fest, kommer han förmodligen vill komma med dig.
3

Ta bilen till din mekaniker för kontroll. Om du har några specifika frågor om bilen, göra en lista så att din mekaniker vet vad noggrant att kontrollera.
4

Tänk på din mekaniker förslag och besluta om att köpa bilen. När inspektionen är klar, granska rapporten. Om mekanikern hittar problem, ta reda på kostnaderna för reparationer. Be din mekaniker hans åsikt på om bilen är fortfarande ett bra köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79053.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.