Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man förhandla en bil Pris

Söka efter en bil är en av de mest tråkiga beslut du kommer att göra i ditt liv. Det kan vara tidskrävande och ganska frustrerande att lokalisera den exakta bil du vill ha och behöver, och saker och ting kan bli ännu mer nervpåfrestande när du hittar vad du vill, men priset är inte riktigt rätt. Att lära sig att förhandla om en bils pris för vad du vill är inte omöjligt, men det kräver förberedelser. Förhandla rätt och du kan få bilen av dina drömmar - men om du misslyckas, kommer du att få betala mycket mer än nödvändigt. Instruktioner
1

Vet det beräknade priset och alla relaterade kostnader. Förbered dig för din förhandling innan du når återförsäljare genom att forska på modell och priset på den bil du tänker köpa. Specialiserade konsumentprodukter platser såsom Edmunds eller Kelley Blue Book ger information som kan ge en relativt korrekt uppskattning av vad en bil är värd baserad på året, modell och skick bland andra faktorer. Men dessa säljkurs, inte vilka bilar har sålts för.
2

Kontakta ditt lån företag för en preapproved auto lån. Om du planerar att betala kontant, hjälper det att veta exakt hur mycket du har råd att finansiera förutom hur mycket du ge för en handpenning. När försäljaren är medveten om att du har gedigen finansiering, är han mer sannolikt att ta dig på allvar och arbeta med dina siffror.
3

inleda förhandlingar med din bilförsäljare genom att informera honom om att du är redo och villiga att köpa fordonet, men endast om ett avtal om rätt pris kan göras. Visa en lugn och samlad hållning som du säger detta och behålla den under hela era förhandlingar i syfte att stödja detta. Att upprätthålla en nivå attityd visar att du inte är desperata att köpa och att du är mer än villig att gå bort om du inte kan göra en god affär.
4

Fördröjning mellan provkörning och förhandling processen. För att övertala dig att acceptera det aktuella biljettpriset kommer återförsäljaravtal försäljare göra försök att få dig provköra bilen och bygga en bilaga till den. Att vägra en provkörning förrän du har nått en stark punkt i din förhandling kommer att tillåta dig att förbli starkt i fall du behöver för att gå bort från erbjudandet.
5

insisterar på att se bilens historia rapport. Köp inte en bil utan att forska sin speciella historia. Försäljaren bör kunna ge en CarFax rapport som redogör större reparationer och händelser relaterade till fordonet, däribland en historia av olyckor och problem med titeln. Använd något negativt eller tveksamt information till din fördel att förhandla fram ett ännu bättre pris.
6

Insistera på ett skriftligt avtal om köp beloppet av fordonet innan månatliga betalningar bestäms. Diskutera månatliga betalningar är ett smart sätt för bilförsäljare att ta en bil långt över det värde och din önskade totala pris. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78980.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.