Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i Dubai

Staden Dubai i Förenade Arabemiraten lockar människor från hela världen, eftersom det i en del, inte skattemässiga invånarnas inkomster. Att äga en bil i Dubai är ett måste, eftersom stadens bostäder nav är ganska långt från affärs-och shoppingområden. Det finns inte mycket i vägen för kollektivtrafiken. Dubai invånare kommer att finna att de kan köpa antingen nya eller begagnade fordon med relativ lätthet, men kommer att behöva följa några steg för att göra detta. (Se referenser 1 och 2) är vad du behöver
Residency Visum
Driver Cash License
eller billån
Visa fler instruktioner
Förberedelse
1 < p> Dubai kräver bilköpare att inneha ett uppehållstillstånd visum. Dubai invånare kan få det pappersarbete som krävs för uppehållstillstånd visum genom sina arbetsgivare. (Se referens 3)
2

Den som köper en bil i Förenade Arabemiraten måste ha ett giltigt UAE körkort. Medborgare i andra länder kan använda sina körkort för att få ett UAE körkort utan förarprov. De måste fylla i en licens formulär på arabiska, passera en synundersökning i Dubai, har ett pass i hemlandet och betala en avgift. (Se referenser 3) Addera 3

Invånare i Dubai kan köpa en ny bil genom en professionell återförsäljare. De kan hitta platser för bil showrooms i Dubai på Internet. (Se referenser 4)
4

Dubai invånare kan hitta begagnade bilar till salu postade i tidningsannonser eller på Internet. De kan även köpa en begagnad bil hos bilhandlare. Dessutom kan man bjuda på en begagnad bil på en auktion. (Se referenser 4) Addera betala för de
bil
5

Automobile återförsäljare av nya och begagnade bilar ger köparna möjlighet att finansiera sina köp. Villkoren för billån är mellan ett och fyra år. (Se referenser 3)
6

bilköpare som behöver finansiering kan också vilja få ett lån genom sin bank. Banken kommer att ge Låntagaren med en serie av postdaterade kontroller som skall ges bilhandlare gång i månaden. (Se referenser 5)
7

bilköpare med de tillgängliga medlen på sina bankkonton kan betala för sin bil köp genom att skriva en check. (Se referens 4) Addera Efter bilköp
8

Köparen av en begagnad bil i Dubai måste överföra ägandet. Den nuvarande och tidigare ägare av bilen måste fylla i en ansökan på trafikpolisen, och presentera bilens registreringsskyltar, registreringskort, försäkringscertifikat och bevis den tidigare ägaren har inga utestående skulder på bilen för att överföra ägandet. (Se referenser 4)
9

Alla som äger en bil i Dubai måste ha den försäkrad. Ägaren kan köpa försäkring genom ett försäkringsbolag för ungefär fyra till sex procent av bilens värde. Bilägare måste ha en UAE körkort, pass och bevis bilen registrerades under den tidigare ägaren eller bilhandlare för att köpa en försäkring i Dubai.
10

När bilen är försäkrad, måste det registreras . Bilhandlare kommer att hjälpa den nya ägaren med denna process för nya och begagnade bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78974.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.