Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad är överlåtelse av äganderätten?

En överföring av äganderätten innebär lagenlig överlåtelse av äganderätt från en enhet eller individ till en annan. Titel överför oftast uppstår när förändringar bilägande. Varje stat har olika krav för att överföra ägandet av fordonen. Kontrollera med din statliga regler innan man inleder en titel överföring. Gemensam Titel Transfer Scenarios

Du kommer att stöta på en titel överföring när man säljer eller köper ett fordon. Även om bilen köptes med ett lån, kommer en titel överföring initiera efter full betalning av lånet. Andra scenarier för titeln överföringen inbegripa fordon donationer, ärva ett fordon, korrigera den juridiska namnet på en ägare, överföra ägandet av ett fordon till en familjemedlem, återtagande av fordon och förkasta eller skrota bilen för reservdelar.

Ansökan om överföring

Varje statens avdelning för motorfordon har en annan form, men flera likheter finns mellan dem. Du kommer att behöva uppge titeln uppgifter, ägarens information, VIN-nummer, fordonets information lien innehavarens uppgifter, mätarställning och försäkring certifiering.
Köpebrevet
< p> Vissa stater kräver ett köpebrev under titeln överföringen, men det är inte alltid nödvändigt. Men det är bra att skaffa eller skapa en när man köper eller säljer ett fordon. Inkludera följande information om köpebrevet:. Namn, adress och underskrift av köparen och säljaren, inköpsdatum, inköpspris, och VIN, fabrikat, modell och år av bilen
Registrering

Ta ansökan om överlåtelse och köpebrevet till din statens avdelning för motorfordon för att formalisera titeln överföringen. Också vara beredda att betala för registrering, tallrikar och eventuella varuskatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79246.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.