Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en bra affär på bilpriserna

Att köpa en bil är inte något att ta lätt på. Det är en stor investering och du vill vara säker på att du får den bästa som du kan för dig pengar. Oavsett om du köper en ny eller en begagnad bil bör du ta upp det på samma sätt. Instruktioner
1

Ställ dina parametrar. Vad är det som du vill ha från en bil? Är ditt största bekymmer hur många miles per gallon du får eller kanske du letar efter bil som har mer sittplatser utrymme än din vanliga kompakt. Kommer du att köpa ny eller begagnad? Hur mycket har du råd att betala? Bestäm exakt vad det är som du vill från din affär och när det är gjort du då beredd att kämpa med bilförsäljare. Gör din forskning
2

. Ditt lokala bibliotek eller bokhandel kommer att ha massor av information om vilken typ av bilar som finns på marknaden. Läs om vilka bilar finns inom de parametrar som du anger. Addera 3

Kolla in bilannonserna tillgängliga. Titta på bilen avsnitt av din lokala papper och försäljningen bil tidningar som du får från affären för att se vad som finns i ditt område. Kontrollera Internet för fler alternativ. Du kan få en hel del från en Internet-auktion webbplats, men om du väljer den vägen, vara medveten om att din retur alternativ kan begränsas om det finns ett problem med bilen. Förlora inte platsen du din garanti parametrar bara för att spara några tior köpa en billigare bil på nätet.
4

Kolla vad dina bästa finansieringsalternativ. Om du har pengar, då du är i en mycket starkare position att förhandla fram en uppgörelse om en ny bil. Har du en bil att handla i? Om du behöver låna pengar, skulle ett lån från banken vara billigare än ett finansieringsavtal med en bilhandlare. Titta på alternativen och välja vad som är rätt för dig och din plånbok.
5

inte stressa. Bilförsäljare har länge haft rykte om sig att kunna slå på charmen och vara mycket övertygande. Kom ihåg att under försäljning förhandling du är ansvarig. Försäljaren måste försäljning, men du har ett obegränsat antal alternativ för var du köper. När du har hittat den bil som passar räkningen, verkar inte alltför ivriga. Även om försäljaren säger att det har varit ett stort intresse för just den bilen, inte vara rusade till att köpa den. Ta din tid och tänka på det noga innan du gör ett val. Få ett par citat från ett par återförsäljare och spela ut den ena mot den andra. Din förhandlingsposition är mycket starkare om försäljaren vet att det finns en annan affär för dig att plocka bara väg.
6

Börja lågt när det kommer till förhandlingar. Lägg ett bud som är lägre än vad du är villig att betala. Femton procent mindre skulle vara ett bra ställe att börja eftersom det ger dig utrymme att manövrera. Försäljaren kommer att göra samma sak, men hans pris kommer att vara i överkant. Pruta som detta är helt acceptabelt och du bör inte oroa dig för att försöka få en bil billigare än det egentligen borde vara eftersom du inte kommer. Det är en del av processen. Alltid hålla din budget i åtanke. Om du inte kan nå ett prisavtal, vara beredd att gå bort. Kom ihåg, det finns alltid en annan bil och en annan affär någon annanstans.

Aldrig vara rädd för att gå bort. Försäljaren behöver dig mer än du behöver honom.
7

Se till att du får garanti och service efter försäljning som du vill. Att köpa en bil är ett paket och du måste vara nöjd med varje aspekt av det. Garantin erbjuds av återförsäljare kan vara standard men kolla exakt vad det är att du får för dina pengar. Bara skriver på den streckade linjen och lämna över pengar när du är helt övertygad om att allt är rätt för dig. Det är din bil och din affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79082.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.