Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Auto Lease Köp Råd

Om du njuta av att köra din hyrda bil och inte vill lämna tillbaka den efter det att hyresavtalet är upp, kan du ha möjlighet att köpa bilen i stället för att förnya hyresavtalet. Det finns många fördelar med att köpa en hyrd bil. Att vara bekant med bilen, du har ingående kunskap om hur bilen hanterar, kostnader för underhåll och hur väl den har vårdats. Vid förhandlingar ett leasingavtal buyout, är det viktigt att forska i verkliga marknadsvärde så att du kan avgöra om försäljningspriset är rättvist. Granska leasingavtalet

recension leasingavtalet innan du kontaktar leasingbolaget på att köpa din hyrda bil. Vissa avtal förbjuder dig från att köpa en bil inom tre till sex månader för att hyra bil eller köpa bilen i slutet av hyresavtalet (du kan ha möjlighet att köpa bilen ett par månader innan hyresavtalet löper ut).


restvärde kontra verkliga marknadsvärdet

hyresavtalet bör innehålla information om restvärdet på bilen. Restvärde är den uppskattade återstående kostnaden för bilen efter att göra månatliga betalningar under hyresavtalet. Detta värde är normalt försäljningspriset. Du kanske kan förhandla om ett lägre pris beroende på verkliga marknadsvärde (verkligt värde om man köper används idag) i bilen och populariteten av bilen. Kelly Blue Book är en resurs att använda när du fastställer det verkliga marknadsvärdet av bilen (se Resources nedan).
Lease-End Buyout

Ett leasingavtal -end buyout sker i slutet av din hyra. Du kan kontakta leasingbolaget eller vänta för dem att kontakta dig. Forskning verkliga marknadsvärde i förväg så att du kommer att kunna förhandla fram ett rimligt pris för bilen. Ett leasingavtal-end buyout vettigt om du har överskridit körsträcka restriktioner, eller bilen har slitage inte täcks hyresvillkor och du inte vill betala extra avgifter och sanktioner. I vissa fall kan dessa avgifter kosta mer än att köpa bilen.
Tidig Buyout
p Om du vill köpa bilen i mitten av din hyra, be om en tidig buyout. Denna typ av buyout rekommenderas inte eftersom du kan få betala mer än restvärdet på bilen, eftersom vissa leasingföretag anser betalningar på bilen som räntebetalningar snarare än betalningar på principen. Detta innebär att du kan vara skyldig mer än det angivna restvärdet i din hyra, beroende på hur länge du är i hyresavtalet. Addera Förhandla Buyout Pris


Vid förhandlingar en buyout pris, forskning den sanna marknadsvärdet på bilen samt hur mycket bilen skulle sälja för om de säljs på auktion. Leasingföretag säljer vanligtvis hyrda bilar till begagnade bilhandlare eller sätta bilarna till försäljning på en auktion. Leasingföretag brukar ta en förlust när man säljer en bil på en auktion. Kontakta lokala mötesplatser bilauktion att få en allmän uppfattning om hur mycket din bil skulle sälja för om de säljs idag. Bestäm ett rättvist buyout pris baserat på denna information. Presentera ditt erbjudande och vänta på ett svar. Det kan ta flera veckor innan du hör tillbaka från leasingbolaget. Om företaget avvisar ditt erbjudande, tänk på att ytterligare förhandlingar är oftast inte ett alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78432.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.