Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Innebörden av Dealer Cash Back

Dealer cash - back hänvisar till en summa subtraheras från fordon försäljningspriser för köparen som sedan ges tillbaka till återförsäljaren av tillverkaren . Inte alla återförsäljare cash - back incitament annonseras . Betydelse

Dealer ekonomiska incitament , som tillhandahålls av tillverkaren , hjälpa ny - bilhandlare att sälja fler bilar . Kunderna får pengar ur fordonet de vill köpa medan dealern får summan av rabatten , därför dealern får det tidigare noterade försäljningspriset .
Typer

återförsäljare pengar tillbaka ofta omskrivna för att öka försäljningen . Dock kommer tillverkarna erbjuder ibland till återförsäljarna ensam , vilket innebär att en köpare kan tycka att han får en rabatt , men återförsäljaren har inte tagit en förlust . Till exempel , tillbaka om $ 1000 cash annonseras och $ 1000 kontant tillbaka är för privat återförsäljare bruk , kan en köpare köpa fordonet med en $ 2000 rabatt , men dealern fortfarande gör samma vinst som han skulle sälja på MSRP ( tillverkarens föreslagna prissättning ) .
Tidsplan

Varje månad , återförsäljare cash - back uppgår förändring . Om du ser annonserade kontanter rabatter för en bil , kommer den att byta igen i början av återförsäljarens månad . Det är inte den återförsäljare som bestämmer de rabatter för cash-back incitament , men den tillverkare som ändrar programmen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78835.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.