Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man handskas med en auto återförsäljare låg-Ball Car Pris

Att köpa en ny eller begagnad bil är en spännande process, men det kan också vara en stressande och skrämmande pärs om du är hotad genom att förhandla med en säljare. Tänk på fordonet-köpupplevelsen som en lek, säljaren har sin roll att spela, och du har din. Din roll bör vara lugn, känslolös och inte rädd för att gå bort. När du snabbt visa en säljare som du inte kommer att vara mobbad, är det lättare att få rätt fordon till rätt pris. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Jämför fordon, priser och återförsäljare på nätet, och gör en fusklapp av priserna för olika fordon runt staden.
2

Vet vad du har råd att spendera, och inte fastna i "auktion feber." Det kan vara spännande att få en flashig bil, men inte fatta ett beslut som kommer att kosta dig när euforin avtar. Addera 3

Gå runt mycket på generalagenten och notera av någon speciell du kan vara intresserad av en provkörning. En säljare är sannolikt att närma dig. Bestäm om du vill bli hjälpt på denna punkt, eller hellre fortsätta surfa på egen hand.
4

Be en säljare för en provkörning i ett visst fordon som du kan vara intresserad. Förmedla inte det meddelande som du vill köpa denna bil. Istället säger att du är intresserad men är också intresserade av flera fordon vid andra återförsäljare också.
5

Bli inte skrämmas till att berätta försäljaren vad du kan spendera. Hans taktik kan vara att se till att du spenderar just det numret, och inte en dollar mindre. Vara fast om säljaren fortsätter att be. Tacka säljaren för sin tid, få hans visitkort och lämna. Besök andra återförsäljare att undersöka fordon och priser.
6

Bestäm vilka fordon gör ditt kort lista, och återgå till lämplig återförsäljare. Du kanske vill ta en andra provtur, eller börja prisförhandlingar.
7

Ta inte dealerns första erbjudandet. Han kommer troligen att göra ett erbjudande under bilens klistermärke pris för att du tror att du får ett erbjudande. Kom ihåg att återförsäljarna får sina fordon för långt under det begärda priset.
8

Vet gemensamma försäljningen förhandlingstaktik, och inte vara pressad av dem. Det är vanligt att återförsäljare att berätta saker som: Detta är den lägsta han kan gå, han kommer att förlora pengar på detta fordon men vill du ha det, han har en annan köpare intresserade, detta pris kommer inte att pågå en annan dag , och hans försäljningschef kommer att bli upprörd på honom för att sälja bilen så låg, men han kämpar för dig. Dessa är alla taktik för att pressa dig till att betala mer än du vill.
9

överens om ett pris som ligger inom din budget. Låt inte försäljaren att lägga flera hundra dollar till priset i tilläggsavgifter och avgifter. Betona att det pris du avtalats, plus skatter, är vad du är villig att betala, och gå därifrån. Det är troligt att han kommer att jaga ner dig innan du lämnar partiet och avslöja ett bättre pris.
10

Ta så mycket tid som du behöver under förhandling. Inte styras av säljarens otålighet eller timme. Om denna försäljning inte fungerar, det finns många andra bilar på många andra återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79169.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.