Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i New Hampshire

New Hampshire är ett bra tillstånd där för att köpa en ny eller begagnad bil, eftersom staten inte bedöma någon omsättningsskatt. Innan du köper en bil, se till att noggrant kontrollera bilens titeln historia och förhandla fram ett rättvist marknadspris. När du har köpt din bil, måste du skaffa titeln, registrera bilen med den New Hampshire Avdelningen för motorfordon och har din nya bil inspekteras. Saker du behöver
$ 25
Visa fler instruktioner
1

genomföra en due diligence på bilen som du är intresserad av att köpa. Skaffa en CarFax rapport, som specificerar historien om bilens titel och alla reparationer som har utförts, från leverantören. Ha en mekaniker som du litar genomföra en besiktning av fordonet för att leta efter problem som inte får synas under din provkörning eller visuell inspektion.
2

förhandla fram ett pris för bilen som du är intresserad att köpa. Du bör rådfråga en utomstående resurs, t.ex. Kelley Blue Book, att bedöma marknadsvärdet av bilen innan du börjar förhandla. Om du köper en begagnad bil, tänk på att du kan förvänta dig ett bättre pris från privata leverantörer än från licensierade begagnade bilhandlare. För bilen Addera 3

Pay. Om du har tillräckligt med likvida medel för att betala för fordonet på framsidan, kan du betala med en certifierad bankväxel. Annars kan du få finansiering från återförsäljare eller genom din bank.
4

Skaffa bilens titel. Om du köper en ny bil, kommer dealern hantera detta steg. Om du köper en begagnad bil, måste du ha säljaren underteckna titel och notate bilens mätarställning vid tidpunkten för försäljningen.
5

Ta undertecknade titeln till stadens kontorist .
6

betala för bilen att vara titeln i ditt namn. Och med augusti 2010, är ​​kostnaden för textning $ 25.
7

Registrera ditt fordon med New Hampshire Avdelningen för motorfordon. Se "Resurser" för att hitta din lokala registrering byrå. Kostnaden för registrering beror på vikten av ditt fordon.
8

Har din bil inspekteras och testas för utsläpp produktionen vid varje station som är certifierad som en officiell New Hampshire inspektion station. Du måste göra detta inom 10 dagar efter registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78853.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.