Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en gratis gamla bil

Bilar är dyra. Om du har ögonen på en viss äldre modell bil men har inte råd att köpa det rakt av och inte vill finansiera det, kanske du kan få den bil gratis. Det kommer att ta lite tålamod, och kanske lite tur, men att hitta en fri gammal bil är inte omöjligt. Instruktioner
1

Surfa på Internet. Prova webbplatser som Craigslist eller eBay platsannonser där någon kan lista en fri bil. Du kan behöva betala transporten, dock. Internet är också full av företag som säger att de kommer att ge dig en gratis bil att köra så länge bilen har att företagets logo och tryck på utsidan av bilen. Vissa kan även betala dig för att köra bilen runt samt. Du är i grunden en rullande reklampelare för det företaget.
2

Vinn en bil. Även om dina chanser är små att vinna en gratis bil i en tävling, har du inget att förlora för att ange en gratis ritning eller lotteri för en bil. Mässor är utmärkta ställen att hitta sådana tävlingar.
3

Få en tjänstebil. Vissa företag kommer att ge vissa anställda en fri tjänstebil.
4

Prata till en välgörenhetsorganisation. Många människor donera sina äldre, begagnade bilar till välgörenhetsorganisationer. Om du kämpar ekonomiskt, kan du vara berättigad till en fri gammal bil från en välgörenhetsorganisation. Försök platser som din kyrka eller lokal Goodwill ska börja. Du måste bevisa att du är i behov av en bil och kommer troligen också att behöva bevisa inkomst. Individer som normalt kvalificerar för en fri bil inkluderar misshandlade kvinnor, familjer i hemlösa skyddsrum, militära familjer och personer med fysiska utmaningar. Ansök till så många platser som du kan och inte anta att du inte uppfyller kraven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79142.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.