Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man köper en bil som en gåva

Nästan alla har sett dessa reklamfilmer där någon får en helt ny bil för jul, Alla hjärtans dag eller deras Sweet Sixteen. I verkliga livet är det ibland inte så lätt. Du kanske tror att du får exakt vad din älskade eller vän vill, men när hon ser den nya bilen på uppfarten, är hennes känslor uppenbarligen blandat - det kan vara fel färg, eller fel modell, eller större eller mindre än hon trott. Om du inte gör dina läxor, kan hon ha fastnat med det val du gjort för henne. Några smarta shopping kan garantera att ditt köp är en som både du och din älskade kan leva med. Instruktioner
1

Gör lite forskning kring vad din älskade man vill. Förutsätt inte du vet. Fråga vänner om de har talat om bilar. Ta del av kommentarerna när bilen reklamfilmer kommer på. Fråga några noggrant petade frågor och lämna synpunkter för att se deras reaktion. Försök att få en uppfattning om önskad färg på bilen.
2

Hitta en bilfirma som specialiserat sig på den typ av bil du söker efter. Fråga vänner för rekommendationer. När du köper en bil som en gåva, är priset inte det enda bekymret. Du vill ha en återförsäljare som är öppen för samtal och villiga att arbeta med dig på mer än bara den nedersta raden. Addera 3

Hitta fordonet som är närmast matchar den du vill. Detta kan ibland kräva en återförsäljare handel, där din återförsäljare handlar en av sina egna fordon till en annan återförsäljare i utbyte mot den bil du vill ha. Var noga med att ge dig själv lite tid att ta hänsyn till detta.
4

Fyll alla pappersarbete för fordonet, men inte slutföra försäljningen ännu. Kontrollera med återförsäljaren om sin valutapolitik. Vissa återförsäljare kommer att tillåta en köpare att få en oönskad bil tillbaka till generalagenten för att byta ut det mot ett annat. Det finns ingen federal lag som kräver återförsäljarna att utbyta fordon, men många erbjuder detta är en service till sina kunder. Om de erbjuder ett utbyte politik, har det ofta bara en tre-dagars gränsen. I detta fall, göra arrangemang med återförsäljaren för att slutföra pappersarbetet kvällen innan du vill presentera bilen och ta med den hem. Det finns en liten möjlighet att din valda fordonet kan säljas ut från under dig under tiden, men en seriös återförsäljare kommer att låta dig veta detta och arbeta med er för att förhindra förlusten.
5 p Om den återförsäljare erbjuder inte ett utbyte politik, se om de kommer att tillåta dig att ta hem bilen för en övernattning provkörning innan slutföra pappersarbetet. Om de vet att du kommer att göra affärer med dem på ett eller annat sätt, kommer många vara villiga att tillåta detta. Du kan ta bilen hem på natten du kommer att presentera den, ge den gåvan, och se till att det är vad de vill.
6 p Om inget av ovanstående alternativ är tillgängliga, kan du behöva nöja sig med att föra din älskade till generalagenten för att slutföra pappersarbetet och hämta fordonet. Detta behöver inte nödvändigtvis ha den dramatiska effekt som en ny bil på uppfarten gör, men det är verkligen ett sätt att säkerställa att din älskade kommer att vara lycklig på lång sikt.
7

Fyll i lämplig stat pappersarbete att gåvan bilen till din älskade. Vissa stater kräver en gåva utsaga att fyllas ut, eller något utbyte av pengar för att föra över äganderätten. Om din älskade en kommer med dig till återförsäljare, kan du slutföra transaktionen tillsammans på den tiden. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78617.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.