Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips för att köpa bilar med låg bil betalningar

Att vara beväpnade med tips för att köpa en bil med låga utbetalningar är så enkelt som att göra dina läxor. Veta skillnaden mellan fabrik av en bil kontra priset på återförsäljarens markup är precis lika viktigt som att ha en förståelse för gas körsträcka och bränsleeffektivitet när förhandlingarna. Forska och shopping runt är nyckeln när man beslutar om en ny bil som passar i din budget. Shop Around
återförsäljare

Bil har tillgängligheten att finansiera din bil lån, kan flera andra alternativ undersökas innan ett välgrundat beslut. Kreditföretag och banker erbjuder lån och ibland har bättre räntor. Återförsäljare anses vara "mitt män" med lån, vilket resulterar i ökade räntor för dem att tjäna pengar. Bäst att gå direkt till källan och ansöka om ett lån med din personliga bank.
Handpenning

En handpenning på 10 till 20 procent eller mer kommer inte bara hjälpa dig att förhandla fram en lägre ränta på ett lån, men kommer också att minska balansen auto lån. Om du köper en bil kostar $ 15.000, skulle en handpenning på $ 3000 hjälp med att skapa en lägre bil betalning. Mer pengar med din handpenning kommer också hjälpa om din FICO poäng är låg och du anses vara en kreditrisk. Ju högre handpenning, kommer desto lägre blir din månatliga lån vinstbeloppet.
Trading I

Handel i en bil hjälper också med handpenningen på en ny bil. Kombinera ett inbyte med en 20 procent handpenning kommer att hjälpa ansträngningar att hålla månadskostnaden låg. Ibland kommer du att tjäna mer pengar om du säljer bilen på egen hand, med hjälp av dessa medel tillsammans med din handpenning. Kontroll av Kelley Blue Book värdet på bilen kommer att avgöra vilken väg som passar ditt syfte. Addera Leasing alternativ

Federal Trade Commission rekommenderar inte hyra en bil "bara eftersom utbetalningarna är lägre än på en traditionell auto lån. " Leasingbetalningarna normalt lägre, men du inte äger bilen. Leasing kan vara en komplicerad process från början till slut, med olika avgifter dyker upp i slutet av leasing-sikt, såsom överskjutande slitage, överskjutande körsträcka och slutet av leasingavgiften.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79262.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.