Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man hittar en bil du vill

Bil ägandet är ett spännande och utmanande företag. Att äga en egen bil ger frihet transporter och möjligheten att ta dig dit du behöver gå med lätthet samtidigt som flexibiliteten att sälja eller behålla din bil så länge du vill. Med glädjen i bilägandet kommit lika skyldigheter. Praktiska och ekonomiska faktorer bör beaktas för att säkerställa att du köper en bil som uppfyller dina krav. Oavsett om du är en erfaren bilköpare eller köper din första bil, följa dessa riktlinjer för att framgångsrikt köpa bilen du önskar. Instruktioner
1

identifiera dina behov. Överväg om du behöver en standard eller automatisk fordon, gods och dragande kapacitet och fyra hjul eller fyrhjulsdrift. Fastställa hur ofta du kommer att köra, den terräng du kommer att köra på och hur mycket utrymme du behöver för passagerare. Gör en checklista, papper eller mentalt, och anser att dessa krav under din strävan efter ett lämpligt fordon.
2

upprätta en budget. Wartburg College hemsida säger att månatliga bil betalningar inte bör överstiga 20 procent av din nettolön. Bestäm högsta möjliga betalning som realistiskt kan passa in i din budget och gör din sökning utifrån dessa siffror. Glöm inte att faktorn i några dolda kostnader, såsom skador reparationer och gas körsträcka.
3

Bestäm om du ska köpa en ny eller begagnad bil. Nya bilar har lägre gas körsträcka än de flesta begagnade bilar, och är lätta att sälja vidare efter köpet. Dessutom kräver nya fordon från bilhandlare inte så mycket research som begagnade bilar. Om du köper en begagnad bil, se till att den kommer med en tillverkares eller förlängd garanti. Garantier kan överföras till den nya bilen ägarens namn för att säkerställa ansvar skydd.
4

Jämför liknande fordon och utför bakgrunden forskning. Gör en sökning på Internet och hitta liknande fordon efter märke och modell. Leta upp ett fordons verkliga marknadsvärde och föra denna information med dig till återförsäljare så att du inte glömmer det. Detta kommer att utöka dina möjligheter och se till att du fastnar ett rimligt pris på generalagenten.
5

första återförsäljare kontakt via telefon. Bekanta dig med återförsäljaravtalet metod för hantering av verksamheten och se till att din bil finns på tomten.
6

Schema back-to-back provköra möten under samma dag vid varje återförsäljare du funderar köpa från. Du kommer genast upptäcka subtila hantering skillnader från bil till bil.
7

Inspektera bilen noggrant. Kontrollera efter tecken på yttre och skador på däcken, motorn läckage och inre skador. Notera eventuella skillnader mellan gas körsträcka och fordonets beskrivning i officiella dokument kontra bilens utseende. Anteckna varje fordons Vehicle Identification Number (VIN-nummer), som kan hittas på en etikett på insidan förarsidans dörr eller på en metallskylt på instrumentbrädan. Notera eventuella varierande VIN-nummer, eftersom detta är ett tecken på att fordonet var allvarligt skadad i det förflutna. Om du är osäker, kan en mekaniker kör en diagnostisk kontroll för en ödmjuk $ 40 till $ 70, enligt University of Iowa hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79179.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.