Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Breast en duva

Även känd som ryggstödet, frodas den unga steniga duva hela städer som vad vissa människor föraktfullt kallar "flygande råttor", men de är också en eftertraktad kulinarisk ingrediens. Efter skjuta en duva, måste det vara klädd, eller breasted, omedelbart för att rädda den ätbara kött på sina bröst. Breasting en duva ger dig en rik, mörk kött som lånar smak till en mängd olika recept som ravioli och en uppsjö av grytor. Saker du behöver
Vass kniv eller skalpell
Pigeon (nyligen dödad) katalog Bucket
Skål med saltlake
Visa fler instruktioner
1

Press bladet på kniven eller skalpell precis under bröstbenet av duva. Detta ligger vid basen av bröstkorgen. Ordentligt, men försiktigt
2

Press, i hud och kött av duva och försiktigt göra ett snitt, flytta ner mot duva ljumsken och svans region. Addera 3

Låt blod och inälvor duvan att falla i en hink. Vara noga med att inte punktera magen medan rensning duvan.
4

plocka fjädrar från pigeon bröst område. För att snabba på processen, dunk duvan i en kastrull med kokande vatten i två minuter innan du fortsätter.
5

in spetsen på kniven eller skalpell i mitten av duva bröst och följ kurvor i bröstsköldens att ta bort bitar av kött på vardera sidan av åsen. Håll huden intakt.
6

Placera hud-täckta bröst bitar i en skål med saltlösning, som är salt och vatten. Låt bröstet sitta i lösningen över natten innan du förbereder det i din favorit squab recept.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78769.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.