Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur får man en övergiven avdelning för en bil i VA

Om ett fordon är övergivna på din fastighet i Virginia, har du rätt till titeln den och sälja den efter en viss tid. Men innan fordonet kan vara titeln, måste den person som är i besittning av bilen för att följa en viss process som dikteras av Commonwealth of Virginia. Saker du behöver
Bilens VIN
Visa fler instruktioner
1

starta en sökning efter bilens ägare. Virginia är att privatpersoner, företag och myndigheter i besittning av en övergiven bil utför ett rekord förfrågan sökning på det. Gå till Virginia DMV kontoret närmast dig och ge byrån bilens VIN-nummer för att initiera en poster begäran sökning. Poängen med journaler begäran sökningen är att lagligt dokumentera ditt försök att hitta ägaren eller lien innehavaren av fordonet. Som av 2010, kräver denna process att betala en avgift på 25 USD till DMV.
2

Vänta DMV att kontakta bilens ägare och informera dem om att fordonet behöver tas bort från din bostad inom 15 dagar . Den DMV kommer att kontakta ägare som är belägna i Virginia för dig. Om ägaren är placerad av staten, då du kommer att behöva skicka en certifierad brev till dem. Håll alla pappersarbete och reciepts från dessa åtgärder.
3

Gå till online-transaktioner delen av Virginia DMV: s hemsida och skicka din avsikt att sälja bilen på auktion per medföljande DMV standarder och riktlinjer . Du kan bara göra detta om bilägaren inte svara på begäran att få fordonet avlägsnas inom 15-dagars tidsfrist. Du måste registrera dig på nätet som en medlem av DMV: s hemsida och sedan på lämplig länk under transaktioner online på webbplatsen för att skicka ditt inlägg. Utstationering bör innehålla relevant juridisk information om bilen, såsom märke, modell och VIN.

Auktionen utstationering kommer att vara aktiv på DMV: s hemsida i 21 dagar. Håll alla pappersarbete, blanketter och kvitton som du erhållit från DMV under denna process. Om de blanketter och kvitton anländer i din e-post, kom ihåg att skriva ut dem för förvaring. Efter 21 dagar, du kan titeln bilen själv, sälja eller skrota den.
4

Fyll i ansökan om Certificate of Titel och ta den till din lokala DMV kontor tillsammans med de övriga handlingar du fått under de tidigare stegen. Dessa dokument innehåller ditt certifikat Vehicle Borttagning och övergiven bil Record Request Kvitto - du kommer att ha fått det efter att du betalat avgiften för journaler begäran

Du kommer också att behöva tillhandahålla försäkring pappersarbete som visar att fordonet är. försäkrade och bevis på överensstämmelse med andra lokala registreringskrav - såsom utsläpp kontrollintyg - till din lokala DMV kontor. Vara beredda att betala skatt, tagg och titel avgifter. Avgifterna kommer att variera beroende på det ungefärliga värdet på bilen och om du redan äger en tagg eller måste köpa en.

Du kan räkna med att få titeln till bilen med posten inom några veckor lämna nödvändiga pappersarbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78338.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.